![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.01.2005
![]() |
nagrywarka dla 007
Witam wszystkich.
Raczej rzadko tu zaglądam bo tematem nagrywania interesuje sie średnio. Niemniej jednak sytuacja wygląda następująco. 2 kwietnia 2005 kupiłem nagrywarke LiteOn chyba 1693 (czy coś takiego). Głupia nagrywarka nie paliła normalnie płyt dop***243;ki nie zmieniłem biosu i wprowadziłem wolniejszych predkosci nagrywania. miesiac temu przestała palic płyty wog***243;le, a od wczoraj jestem właścicielem nowej. Problem polega na tym że Bios twierdzi ze to CD-ROM. Na obudowie zadnych informacji. Wsystko super tajne jak z filmu szpiegowskiego. Ustaliłem z dośc dużym prawdopodobieństwem ze to BenQ 1670. Zgadza sie dośc specyficznie ukształtowana obudowa na g***243;rze nagrywarki. Mam do Was kilka pytań. Czy wog***243;le jest to mozliwe zeby LiteON oddał w ramach gwarancji Benq? Co zrobić zeby działał K-probe? Czy inny soft w to miejsce? Jaki? Jak z jakościa palenia tej nagrywarki? Czy zmiana biosu jest wskazanan niejako z urzedu (w przypadku Litka zdziałała duzo dobrego)? Proszę o pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|