![]() |
Porazka
Panowie, wlasnie sie dowiedzialem (zauwazylem), ze nagrywareczka na ktora czekalem, a mianowicie Pioneer DVR-108 nie wspiera Overburningu :(
Czy jest szansa, ze naprawia to w ktoryms biosiku ? Jest sens sie pakowac ? |
mozna miec nadzieje ale powinni wypuscic taki biosik
|
Dziekuje legion, podniosles mnie troche na duchu :D
Ogolnie starsze Pioneerki obsluguja Overburn ? Moze sie spieszyli z tym modelem ? Zostawili na pozniej do dopracowania ?:) |
LucasDhala: czekamy na tę samą nagrywarkę - a overburningiem się nie przejmuj, z resztą komu to potrzebne?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Pioneer DVR 108 i moja też obsługuje |
No wlasnie Panowie, kumpel kupil, robilismy testy, nie chce nadgrac kilku mega nawet. Wyrzuca bledy (na biosie 1.10). Ja jeszcze swojej nie kupilem, czekam na werse czarna, zeby mi do obudowy pasowalo :). Nagrywareczka jest juz w ofercie komputronika. Cena 440 zl. Pojawila sie przedwczoraj :D :piwo:
VanGreeg, tak bardzo sie nei przejmuje, ale wiesz, czasem te kilka mega trzeba podciagnac. Zdarza sie, ze brakuje. Namor. Mozesz zrobic testy (symulacje) ? |
Pioneer 108 - własnie. Czy ktoś z szanownych Panów nagrał może już na nim płytkę DL (8,5 GB) z filmem ? I czy próbował go w stacjonarnym DVD ? Może napisze o efektach takiego doświadczenia.....
Pozdrawiam Jabba |
Jabba the Hutt, chyba nie predko sie doczekasz takich testow :)
Kazdemu szkoda wydac kolo 1/5 ceny nagrywarki za jedna plytke, ktora w dodatku mozna popsuc :D PS: Ktos sie orientuje kiedy maja bys osiagalne CZARNE wersje tego cudenka ? :) Czekam, chce zeby mi do obudowy pasowalo :D |
clone dvd 2 nie radzi sobie sobie z zabezpieczeniem CSS , dvdfab natomiast omija to zabezpieczenie bez problemów
|
Cytat:
u znajomego zrobiłem test w Kprobe na litku 832 (byłym moim litku) http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php?p=324060&postcount=13 Mogę go śmiało polecić Pioneer DVR 108 tym, którzy szukają dobrego palnika, na którym bez problemu można wypalić każdą płytkę zarówno te z górnej półki cenowej jak i z dolnej |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Dla porównania Verbatim DL na LiteOn 1633S. :) |
No no Sławek piękny wykres jak na DL :taktak:
P.S. A mówią, że litek słabo pali DL :) |
Cytat:
trzeba po prostu umiec obslugiwac litka a nie na niego psioczyc:D |
A wyjdzie litek 1673S z obsługą DVD-+R 16x, DVD+RW 8x, DVD-RW 6x i DL 4x :D Już na to czekam :jem:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19. |