Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.09.2004, 20:09   #31
axel52
Bywalec

Data rejestracji: 14.07.2003
axel52 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Tak jak na zdjęciach ? hm a jakie zdjęcia widziałeś ? a ARCOMPIE na fotce jest wersja box a wersja OEM się różni diametralnie.
axel52 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 17.09.2004, 20:36   #32
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Coprawda prace domowa odrobiles ale niestety blednie ...
dobrze odrobilem bo mowiles o nowym tdk a chyba jak dobrze wiem to 1616n jest najnowszym produktem wiec chyba sie nie pomylilem a ty blednie sie wypowiedziales trzeba bylo chociasz model za podac by bylo to jasne nie tylko dla mnie ale i dla innych

Ostatnio zmieniany przez legion : 17.09.2004 o godz. 20:43
legion jest offline  
Stary 17.09.2004, 20:50   #33
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
dobrze odrobilem bo mowiles o nowym tdk a chyba jak dobrze wiem to 1616n jest najnowszym produktem wiec chyba sie nie pomylilem a ty blednie sie wypowiedziales trzeba bylo chociasz model za podac by bylo to jasne nie tylko dla mnie ale i dla innych
Ale to nie ja podaje bledne dane tylko Ty - Kprobe NIE DZIALA na napedach ktore nie sa OEMami LiteOna tylko na tych ktore tymi OEMami sa - a wiec np. ten do ktorego link Ci podalem gdzie indziej. Wiec nie odwaracaj kota ogonem TYLKO ZANIM COS NAPISZESZ TO POCZYTAJ TROCHE A NIE SIE WYPOWIADASZ W SPRAWACH O KTORYCH NIE MASZ POJECIA.

I prosze prowadz dyskusje w tej sprawie w jednym watku bo znowu masz 'rozdwojenie', lub ja zakoncz jezeli zrozumiales ze popelniles blad.

Dziekuje.
pawelblu jest offline  
Stary 17.09.2004, 21:12   #34
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Ale to nie ja podaje bledne dane tylko Ty - Kprobe NIE DZIALA na napedach ktore nie sa OEMami LiteOna tylko na tych ktore tymi OEMami sa - a wiec np. ten do ktorego link Ci podalem gdzie indziej. Wiec nie odwaracaj kota ogonem TYLKO ZANIM COS NAPISZESZ TO POCZYTAJ TROCHE A NIE SIE WYPOWIADASZ W SPRAWACH O KTORYCH NIE MASZ POJECIA.

I prosze prowadz dyskusje w tej sprawie w jednym watku bo znowu masz 'rozdwojenie', lub ja zakoncz jezeli zrozumiales ze popelniles blad.

Dziekuje.
chlopie czy ty czytasz to i bierzesz wszystko doslownie jestes jak wrzud na dupie ale uwielbiam sie z toba przekomazac poczucie humoru to ty masz jak cholera a koty to ci sie pewnie w nocy przysnily
ja napisalem tak:
Cytat:
da rade trzeba po prostu sprawdzic jak spece na cdlap robia testy tdk w kprobe to dlaczego tobie by sie nie udalo
a ty tak napisales:
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Bo nowe TDK to OEMy LiteOna ...
Nie - Kprobe dziala poprawnie tylko na LiteOnach i jego OEMach.
chyba nie bede pisal przy kazdaj wypowiedzi "ps. pawelblu to zart" a tak po za tym zawsze gdzie sie pojawisz zaczyna sie nie mila atmoswera
wiec podziekuje ci dzis uprzejmie nie stresuj sie tak

Ostatnio zmieniany przez legion : 17.09.2004 o godz. 21:38
legion jest offline  
Stary 17.09.2004, 21:40   #35
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
chlopie czy ty czytasz to i bierzesz wszystko doslownie jestes jak wrzud na dupie ale uwielbiam sie z toba przekomazac poczucie humoru to ty masz jak cholera a koty to ci sie pewnie w nocy przysnily
ja napisalem tak:
[blebleble]
a ty tak napisales:
[blebleble]
chyba nie bede pisal przy kazdaj wypowiedzi "ps. pawelblu to zart" a tak po za tym zawsze gdzie sie pojawisz zaczyna sie nie mila atmoswera
wiec podziekuje ci dzis uprzejmie nie stresuj sie tak
Po pierwsze ja sie nie stresuje, bo to co reprezentujesz jest zenujace a nie stresujace. Bycie zenujacym jest pewnym stopniem osmieszenia sie, wiec ogladanie tego jak sie osmieszasz jest dla mnie przyjemne - w zadnym stopniu stresujace. Bede to kontynuowal w punkcie czwartym.

Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone.

Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec.

Po czwarte napisales:

Cytat:
Napisany przez legion
wiec sie dokonalo teraz litek dla wszystkich robi bebechy tylko do innych pudeleczek wsadza
a odbiorca skupia sie tylko na produkcji przedniego panelu z logiem firmy

tak wgole to nowy tdk1616n ma procek od nec'a
wiec uzywaja NEC C333500 tak samo pionek DVR-108 i ASUS DRW-1604P
i dalej idac tdk882n/880n to NEC ND-2500A/2510A (D63630)

tdk440n OEM'em napedu NEC ND-1300A
wiec @pawelblu jest w bledzie a kprobe czyta je i testy sa takie jak na litku
WIEC WYRAZNIE WIDAC ZE NIE CHODZILO CI O ZARTOWANIE TYLKO CHCIALES ZABLYSNAC WIEDZA I WYTYKASZ MI BLEDY. Niedopuszczalne jest krytykowanie kogos na podstawie swoich urojen niepopartych wiedza ktorej Ci wybitnie brakuje. Takze na przyszlosc WIECEJ CZYTANIA A MNIEJ PISANIA.

Po piate zlamales § -5- regulaminu :

Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd.

To tyle.
pawelblu jest offline  
Stary 17.09.2004, 21:53   #36
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Paweł dajcie spokój z Legionem. Uznajmy temat za zamknięty. Legion uważaj bo będzie znowu ja już dostałem w środę dzisiaj mnie dopiero Yankee odblokował..

B@rtek jest offline  
Stary 17.09.2004, 21:57   #37
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to samo co w watku poprzednim dajcie sobie po wirtualnym i skonczmy z tym bo po co

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 17.09.2004, 21:59   #38
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Ostatnio na tym forum to ciągle jakieś spory i kłótnie.

B@rtek jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:02   #39
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

no dokladnie a po co lepiej sie wyluzowac i wypic na spokojnie

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Turboni jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:03   #40
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Weekend się zaczął

B@rtek jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:04   #41
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

bartek twoje gg dziala bo ostatnio pisalem do ciebie i nic wogole nie dajesz znaku zycia

Żale kierować TU lub TU
Juz nie szukam pracy
Turboni jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:05   #42
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Działa numer 2256954 ale nic nie dostałem

Jeżeli w ostatnich kilku dniach to możliwe bo robiłem format c: przez to SP2 ale teraz już działa.

Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 17.09.2004 o godz. 22:07
B@rtek jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:08   #43
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Cytat:
Napisany przez Bartek15
Działa numer 2256954 ale nic nie dostałem
no dokladnie pierw jak dostales bannanka to podalem ci 2 linki a dzisiaj jakies 45 mniut temu pisalem czy juz zalatwiles tamta sprawe pozytywnie

Żale kierować TU lub TU
Juz nie szukam pracy
Turboni jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:39   #44
legion
XII

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po pierwsze ja sie nie stresuje, bo to co reprezentujesz jest zenujace a nie stresujace
No dziekuje ze moja reprezentacja ci sie podoba ale zestresowany to ty nadal jestes sam piszesz blednie wiec napisalem to po to by cie zdenerwowac i sie udalo wiec widac ze latwo z rownowagi wypadasz

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Bycie zenujacym jest pewnym stopniem osmieszenia sie, wiec ogladanie tego jak sie osmieszasz jest dla mnie przyjemne - w zadnym stopniu stresujace. Bede to kontynuowal w punkcie czwartym.
No najwieksza zenada sa tacy ludzie jak ty ktorzy mysla ze juz wlasny rozum polkneli a co do stopnia osmieszenia wykraczasz po za wszelka skale dla mnie tez jest to nie lada przyjemnosc patrzec na takiego pajaca nie tlumacz tak sie ze to nie stresujace dla ciebie

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone.
moze nie wiesz po ktorej stronie go masz ja ci nie powiem sprawdz sam ale masz do wyboru tylko 2 opcie wiec szybko go znajdziesz na sobie

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec.
no widocznie niemasz poczucja humoru matka natura raczej cie tak dobrze nie wyposazyla a widze ze cwaniactwo to ty masz we krwi bo regulaminem sie zaslaniasz no to na posilki wezwij jakiegos moderatora

Cytat:
Napisany przez pawelblu
WIEC WYRAZNIE WIDAC ZE NIE CHODZILO CI O ZARTOWANIE TYLKO CHCIALES ZABLYSNAC WIEDZA I WYTYKASZ MI BLEDY. Niedopuszczalne jest krytykowanie kogos na podstawie swoich urojen niepopartych wiedza ktorej Ci wybitnie brakuje. Takze na przyszlosc WIECEJ CZYTANIA A MNIEJ PISANIA
Na przyszlosc bracie pisz jasniej bo jestes tu juz dlugo a piszesz nie precyzyjnie.
Zartowac bede dalej bo mi tego nie zabronisz.
Widocznie sie na takich zartach nie znasz wiec nie wchodz do tematow ktorych nie rozumiesz.
Wiedza ja nie musze blyskac wystarczy ze ty to robisz wiec mysle
ze wytlumaczylem ci to dosyc elokwentnie.
MAMY PAWELBLU ON WSZYSTKO WIE JAK BY NIE WIEDZIAL TO I TAK WIE WIEC CZY ON CZEGOS NIE WIE

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Po piate zlamales § -5- regulaminu :

Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd.

To tyle.
To bys musial wszystkich prawie na forum po banowac bo nie tylko ja lamie ten paragraf
WIEC NIE WYTYKAJCIE BLEDOW PAWELBLU BO ZNAJDZIE WSZYSTKO NA WAS W REGULAMINIE
legion jest offline  
Stary 17.09.2004, 22:59   #45
legion
XII

Cytat:
Napisany przez Bartek15
Paweł dajcie spokój z Legionem. Uznajmy temat za zamknięty. Legion uważaj bo będzie znowu ja już dostałem w środę dzisiaj mnie dopiero Yankee odblokował..
a za co dostales
legion jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: