![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 01.06.2001
![]() |
Na stronie nero jest już wersja nero 7 obsługująca labelflash, a dokładnie jest to nero 7.0.5.4.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
starszy wypalacz
Data rejestracji: 26.01.2006
![]() |
Cytat:
Release Notes: http://www.nero.com/nero7/eng/Nero_B..._Notes.html#a1 Version Number: 7.0.5.4 Release Date: February 06, 2006 Changes/Bugfixes It was impossible to edit an audio file anymore once the audio file has been added to a compilation When ripping tracks, it was not possible to create a new folder from within the save dialog In rare cases Nero crashed when getting free drive space Encoding of single tracks was not possible - only all tracks of the compilation Burn process may have failed in case a saved project is used and if the process will be started within 4 seconds. The error: 'unspecific recorder error' was displayed. Last position of the window is not saved before closing the application. Video CD menu entries were readable in preview, but not on the burned Video CD Virus scan did not work with ZIP files Nero did not detect any CD/DVD device if 3 or more devices are connected, but the virtual ***8220;Image Recorder***8221; only Ostatnio zmieniany przez flobber : 09.02.2006 o godz. 04:26 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
Instalowałem polską wersję i nic po za tym nie musiałe robić. Dokładnie robiłem aktualizację z nero 7.0.1.4b do 7.0.5.4. Wcześniej wogole labbelflasha w 7 nie miałem tylko w 6.., a tak na marginesie to już zamieniłem tego neca na benq.
Pozdrawiam. P. S. ze dwa dni tem wzmiankę o nero 7 z obsługą labelflash wyczytałem na forum cdfreaks, ale coś nie mogę teraz tego posta znaleźć. Aha, nie twierdzę, że nie sprawdzałeś
|
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
starszy wypalacz
![]() |
Cytat:
Widze, ze potrzebna jest weryfikacja przez kolejne osoby. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez flobber : 10.02.2006 o godz. 23:02 |
||||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.10.2005
![]() |
Wersja 7.0.5.4 posiada LF
przynajmniej u mnie po wgraniu był
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
starszy wypalacz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Jak pisałem wyżej - u mnie działa na 7.0.5.4 (wersja demo) ![]() Tylko ze z linijką No ale LF mi wypala ... i to się liczy :cool: Ostatnio zmieniany przez Mizii : 11.02.2006 o godz. 12:34 |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Berserk
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Cytat:
sorki nie doczytalem ![]() A co do mojej jedynej próby wypalania LF to nie mogę za bardzo się wypowiadać, bo wypalilem na zwyklej plytce TDK (nie labelflash) po stronie danych zdjęcie mojej żony z dzieckiem wyszło całkiem sympatycznie, ale żeby coś zobaczyć trzeba się nieźle namachać płytą, aby złapać dobry kat do światła Ale powiem, że warto było stracic gwarancje przerabiając 4550a na 4551![]() Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez aeiouy : 11.02.2006 o godz. 13:13 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
starszy wypalacz
![]() |
Cytat:
)Ponadto w narzedziach do wstawiania pola gdy wstawialem Tytul dysku to ten napis Tytul dysku pozostal i sie nagral, a dopiero wokol niego byl tytul jaki wpisalem. Jednakze z innymi narzedziami do wstawiania pola (np. Data wydruku) byl klopot taki, ze w odroznieniu od Tytul dysku nie ustawial sie automatycznie w wolnym polu, a proby przesuwania powodowaly przesuwanie napisu razem ze srodkowym punktem oznaczajacym srodek dysku (natomiast przy przesuwaniu Tytul dysku srodek pozostawal ciagle na srodku), czy u Was tez tak jest? Bo zrezygnowalem z proby nagrania Data wydruku z tego powodu, zostal tylko tytul dysku. Ostatnio zmieniany przez flobber : 11.02.2006 o godz. 14:24 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Ja akurat ciągłem polska
ale niestety to było demo ... wpisałem serial i niby było ok ale wiesz... Teraz ciągne pełną wersje z DC++ waży 970 Mb Pozdro |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
starszy wypalacz
![]() |
Cytat:
A skad ciagniesz pelna i do czego w nero potrzebny dc++? |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
A DC++ to nie jest potrzebny program do nero. Jest to program do ściaganie różnych plików cos podobnego do kazzy emula itp. POZDRO |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
starszy wypalacz
![]() |
Cytat:
Niektorzy tu pisali, ze wersja nero dolaczana do neca umozliwia automatyczne okreslenie ile jest miejsca do nagrania napisu na zapisywalnej stronie krazka, a w wersji 7 z recznie wprowadzonym lls.dll mozna bylo tylko podac odleglosc w mm? Jak jest w Twojej wersji? Musisz mierzyc linijka, czy on sam widzi ile jest miejsca na napis? |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| [Muzeum] NEC ND-3650A 2007r. | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 24 | 04.11.2021 19:37 |
| Pioneer DVR-K06 slim OEM vs. NEC ND-6650A Dual Layer slim OEM | s1misza | Napędy optyczne DVD | 1 | 21.08.2008 22:14 |
| Bios z NEC 3520A (lub nowszej) do NEC 2510A | Matefusz | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 3 | 30.03.2005 22:02 |