![]() |
Ten bios od neca wymiata, jakosc zapisu plyt jest bardzo dobra i plytki 4x wypal 12x robiac mniej bledow niz na x4
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Wszyscy widze macie U8 od LD, czy ten bios jest warty wgrania, czy dalej jest nie bardzo dopracowany... poki co mam 1.25 od IO pozdro ;) |
Mozesz spokojnie wgrywac, przedtem mialem od mad doga i ten jest o wiele lepszy.
Jakosc nagrania mozna sprawdzac w nero cdspeed wciskajac F2 i patrzac na wykresik i linie jaka powstaje:) |
Cytat:
Mam pytanko ta paczka z biosikami do 3520 z strony :http://www.micheldeboer.nl/firmware zawiera 2 biosy i wgrywarki odzielne do nich: 1. LD_3520_1U8_Quiet.bin 2. LD_3520_1U8.bin czym się różnią i który wgrałeś? Pozdrawiam |
Cytat:
|
le ja ci odpowiem, bo jestem mily i nie wszyscy znaja angielski,roznia sie tym, ze LD_3520_1U8_Quiet.bin posiada ograniczenie odczytu predkosci plyt tloczonych dvd i bedzie odczytywal je wolno, aby nie halasowac, a dla +- z filmem roplock zostal usuniety czyli film bedzie kopiowal sie maksymalnie 16x. To na tyle w roznicach.Ja uzylem tego niecichego i exeka, nie lubie binow:)
|
Nec 3540A
|
@sławekj
a co w niej takiego niezwykłego?? specyfikacja standartowa dla obecnie nowych i dostępnych modeli np. liteon 1673 plex czy nawet LG4163 (podejrzewam że bedzie bios z obsługą -DL) |
Cytat:
|
juz widze, 8x +DL...
|
Cytat:
|
znowu Nec...
i znowu to samo :/
qmpel podrzucil plyte DVD-RW Emtec'a abym mu przepalil no to ciach wyczyscilem, nagralem i chce sprawdzic a tu dupa nie czyta powiedzialem mu aby sprawdzil u siebie czy dziala || wrocil i skopiowal na dysk i oglada wlasnie :/ czyżby Nec ND-2500A zdychał? bios 1.09 aha on czytał swoja DVD-RW LG GSA-4160 |
Cytat:
Daj se na luz! :tak!: Co chwile bzdurny temat :czytaj: Skoro pacjent ten sam i tam sama kiła To pisz żesz w jednym temacie A nie - co ci przyjdzie do głowy - to ciach - nowy temat :sciana: A potem wszyscy się skarżą, że nic znależć nie można :klnie: Napisz sobie temat: "Nec 2500A - agonia" "My baby is going die!" :buu: I tam pisz o swoich przeżyciach A tak - co nowy nośnik - to nowy temat :podbite: Poza tym co chcesz żeby ci napisać w tym temacie? :idea: ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:22. |