![]() |
Cytat:
Albo ze dwa Liteony :D |
na pierwszym miejscu jest ta nagrywarka, której dystrybutor najlepiej "posmarował"
dystrybutor NECa natomiast naiwnie myślał o obiektywiźmie testujących cały KŚ łącznie z Ekspert to taki ekspert jak z koziej d... trąbka |
Mówisz i masz :)
Nikomu chyba nie przyszło do głowy, że na pierwszym miejscu będzie nagrywarka, która prawdopodobnie na to zasłużyła 8 ) Ale ta cena (544zł) :wow:
http://www.worowisko.republika.pl/NE...NEC3520A-1.JPG |
a ten HP na drugim miejscu to nie jest przypadkiem litek :>
|
HP? BenQ? A gdzie Pioneer? LG na piatym miejscu? Co za niedorozwoje...
|
To,że Benq na 3cim to zrozumiałe. Ciekawe tylko co robi HP na drugim.Niech zostaną przy drukarkach. To jeszcze im jako tako wychodzi.
|
A ja kiedyś czytałem takie brukowce grrrr aż mi wstyd !!
|
Zakupilem NEC 3520 White i NEC 3540 Black , mam problem
Mam maly problem, sprawdze pozniej czy to wina sprzetu. Kazda nagrane przez dowolnego NECa plyta w 200 MB po robienie testow na PI i PIF wykazuje bled PIF rzedu 55 np. tylko w tym momencie (wypalalem na Platinumkach RITEK R03 oraz na Samsungach Pleomaxach z fabryki z oznaczeniem na o..<hmm> Testy robilem na NECu 3540 oraz na Litku -to samo. Czy ma ktos pomysl, czego to moze byc wina? Zaraz przezuce nagrywarke do drugiego kompa i sprawdze czy to nie wina sprzetu. Jesli ktos ma sugestie, chetnie wyslucham:)
Pozdro for @ll :) |
Inny sprzet - ten sam blad w 200 MB. Oczywiscie zczytuje dobrze z tej plyty, nawet Nec , ktory nie posiada za najlepszej konrekcji w prownaniu do Litka nie wyrzuca bledow. Cos z nagrywarkami. (Zaznaczam, ze z NECiem kumpla wczesniejsza partia takich problemow nie mialem. Jak nic nie wymysle to sporbuje wgrac bios nowy. Czekam na pomsyly, thx.
|
Te testy to kompletna kicha jeżeli brać pod uwagę ... kolejność - dużo lepiej wypadają jeżeli samemu ocenimy która cecha urządzenia jest dla nas najważniejsza i nastepnie sami sobie przyznamy odpowiednią punktację.
Dla panów "testerów" tego czasopisma najważniejszą cechą jest niestety instrukcja ( jej posiadanie i język w którym została napisana), estetyka ... no comment. :ignorowac Ps.A co do HP to jest to Light Scribe więc dlatego 2 miejsce ... ale według mnie nie powinna się znależć w tym teście... ;) |
litek na 4tym ....... ROTFL pioneera 109 wogole nie ma tylko 108 ..... testom z gazet nie ufam od lat wiec ....... moga sobie pisac co chca
|
@karel48
nieprawda!!! :niepow: najważnieksza jest strona www i instrukcja instalacji..........!!!!!!!!! bo niby skąd nowy user ma wiedzieć jak włozyć napęd do komputera :O pionowo, poziomo czy może do góry kołami....nie?? :podbite: |
Cytat:
A co do braku 109 w teście to rzeczywiście kupa , choć uważam że 108 jest również bardzo dobrym napędem i najbardziej uderza we mnie fakt zajęcia przez nią miejsca 10 za takim "wspaniałym" palnikiem jakim jest ... BTC. :wsciekly: To już naprawdę przegięcie pały i nawet fakt że Asus który jest oemem Pionka zajął 5 miejsce tego nie zmienia. Reasumując - testerzy z redakcji KŚ - jesteście beznadziejni i dlatego Wasze TESTY można sobie w dupe wsadzić. Wydaje mi się że chyba sami się tego domyślacie bo pomysł testowania radiobudzików ( ten sam numer czasopisma) to coś dla Was - urządzenie proste tak jak Wasze umysły - bardziej skomplikowanych nie polecam!!! || |
Moja propozycja:
Może podsuniemy KŚ jakieś pomysły na testy :czytaj: Na początek proponuję test klamerek ... ^_^ |
ejj.
przeklinacie redakcje KS, ale zauwazcie do jakich klijentow gazeta ta jest skierowana, to nie sa ludzie ktorzy sobie sami potrafia zainstalowac naped, dysk, czy karte grafiki, to sa ludzie ktorzy kupili kompa w supermarkecie dodawanego na promocji do 3 palet jajek, gazeta robi proste testy, trafiajace do prostych ludzi, ktorzy ogladaja klan, ta gazeta pomaga wlasnie takim osobom, od czegos trzeba zaczac, nie wszyscy swoje pierwsze problemy z kompem mieli za czasow dosa 6, windowsa 3.11 i norton commandera. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:59. |