![]() |
pytanie laika nec 3500ag i kopia dvd
Witam
Pierwszy raz pisze cos na tym forum, takze witam wszystkich pisze bo mam maly problem, kupilem kiedys nagrywarke nec 3500ag, i dzis po 4 miesiacach :) chcialem przegrac I plyte dvd (zwyczajna kopie jakis tam koncert, nagrany na plycie dvd-r supratec) na 3 odtwarzaczach stacjonarych dvd ktore mam w domu chodzi ok, natomiast na nagrywararce dvd wogole jej nie widzi :( pozkazuje jako czysta plyte, tyle co sie doczytalem na waszej stronce to zmiana biosu, probowalem juz roznych oryginalnych i modyfikowanych ale nic z tego.... czy mam nagrywarke do d.... czy da sie cos z tym zrobic... acha inne plyty dvd chodza ok, tzn nagrywalem kiedys dane na verbatimach i innych i te chodza... pozdrawiam Grzesiek |
|
hm tylko ze nie chodzi o to .......
Czy jest sens sprzedazy tego nec'a ? Cy lepiej go sobie zostawić ? Bo moge sprzedac za 210 ( jutro ) i kupic cos nowszego -> wcale nie musi byc nec... Ale czy jest sens... |
Ok. Bedzie mi nagrywarka dosc bardzo potrzebna wiec nie sprzedaje jej wogole. Mozecie usunac ten temat :)
|
|
za 210zl to sie oplaca jak nic i to jeszcze masz ten starszy model, dolozysz jakies 40-50zl i masz nowego 3540A, moim zdaniem sens jest :)
|
Nie ma sensu jak już dopowiedziano w tym topicu:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=73&pp=15 poza tym link podany przez to-ja dowodzi,że jak na razie 3540 daje ciała. NEC 3500 to uznany sprzęt i dopóki działa i wypala wszystko świetnie nie warto go zmieniać. Ma wielu zwolenników i duże wsparcie techniczne. Wątpię by któryś z właścicieli 3500 znających możliwości swoich nagrywarek chciało się przesiadać na 3540. Nowsze nie zawsze znaczy lepsze - vide LiteOn i ostatnio niestety:( NEC. |
nikt nie wie o co chodzi???? wywalic ta nagrywarke????
|
A płytka nie jest zbyt mocno porysowana i sfatygowana? :idea:
|
plytka jest nowka ;) i tak jak mowie dziala ok na dvd stacjonarnym
|
No to nie mam pojęcia czemu ten Nec jej nie widzi :idea:
Ale jak będziesz wywalał tego Neca - to ja się na niego piszę :ja_chce: Chętnie go potestuję :taktak: :mruga: |
Cytat:
Test sponsorowany czy my mamy jakies trefne egzemplarze :p |
O nie!;) Ja chcę ja!!!:) :boks:
|
Cytat:
Jesteś zaraz po mnie w kolejce :> Także wiesz Nigdy nic nie wiadomo :nie: Gdyby mi się coś stało cy cuś To będziesz pierwszy ... :D |
2 dzien probuje z innymi biosami i nic dupa... czy mozna go wyslac na gwarancji czy niebardzo...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |