![]() |
faktycznie właśnie zwróciłem na to uwagę! Jeśli nagrywał te płyty jeden napęd to zwracam honor, może być to wina złej jakości nagrania.
|
Ilość załączników: 1
Więc tak:
Płytki nie są "badziewiasto nagrane". Spośród tych trzech, pierwsza została wypalona na liteonie 1673 o ile się nie mylę, kolejna na NEC-u ND-3520A a ostatnia na tym moim NEC-u NA-3540A. W każdym przypadku nagrywanarki te były podłączone do mojego komoa i te inne sprzęty problemów nie sprawiały, co by raczej wykluczało uszkodzenie płyty głównej. Dodam iż nie należę do tych osób, które "nie dbają" o nośniki optyczne. Każda z wymienionych płyt nie posiada jakichkolwiek uszkodzeń fizycznych. Podczas próby przeprowadzenia testu jakości pojawia się błąd treśi: "błąd podczas inicjowania testu". Test wykonałem za pomocą funkcji "scandisk" Na screenie test jakości nośnika Verbatim wymienionego wcześniej. |
Cytat:
|
Masz najnowszą wersję Nero CD-Speed?
|
Cytat:
|
To pobierz z netu 4.01. Wtedy test jakości powinien działać.
|
Właśnie widzę, już się robi... :)
|
Cytat:
Czyli nadal nierostrzygniete. Jednak każda płyta była nagrana w innych warunkach a wyniki odczytu są mocno zblizone. |
ok, z tym się zgadzam. Jutro sprawdzę te płytki na innych sprzętach, ale najpierw muszę się uporać z egzaminem na studiach...
|
trzymam kciuki!!! Kopa w d... powodzenia
|
Ilość załączników: 2
he :) Thx
Bedzie git 8 ) A tym czasem zamieszczam screeny z testów. |
Cytat:
:) |
Tylko dlaczego tak jest ? Używam raczej tylko dobrych nośników...
|
Trefne płytki czasem się trafiają.
|
Ale po kolei? I to Verbatim i TDK? Nie wydaje mi się. Jeszcze potestuje te płytki na innych napędach i zobaczę co wtedy. Jeśli na innych będzie poprawa, to się będę kłócił z hadlowcem z pewnej hurtowni :klotnia: o wymianę...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:11. |