![]() |
Cytat:
Moje subiketywne opinie, mam tego lg, chodzi swietnie, zero problemow z odczytaniem czegokolwiek[ a nie jestem zwolenikiem tej marki] nec, wydaje mi sie ze jednak odpada, a benq, hm. to tez jest dobry zakup. benq ma ma mozliwosc sprawzdania bledow, ale to taki hm.. dodatek? jezeli bedziesz maniakiem testow to jak najbardziej :) pozdrawiam. |
Cytat:
Cytat:
Być może w chwili gdy piszę tego posta na świat wychodzi właśnie bios 106, kto wie? :idea: :mruga: |
Cytat:
pozdrawiam. |
Wzielismy Benka. Wlanie ja bedziemy testowac, ale nie wiemy nawet jak sprawdzic jaki bios mamy aktualnie... Myslimy o aktualizacji boisu przed testami, juz mamy pozyczony UPS - jakby cos, tylko komplenie nie znamy sie na tym,tzn czytalem kiedys o tym ale nigdy tego nie robilem, ale pewnie zaraz cos na forum znajdziemy... Acha, podobno przy upgrade trzeba miec podlaczona tylko jedna nagrywarke na Secondary. Nie moze byc na Primary? Primary mamy akurat wolne bo dysk jest S-ATA... i dlatego tak ja podlaczylismy...
|
Acha, poki jeszcze pamietam: juz mialismy male problemy z czyszczeniem plyty DVD-RW Sony - pojawial sie komunikat, ze plyta nie jest plyta wielokrotngo zapisu;-). W koncu mozna bylo ja wyczyscic - tylko trzeba bylo wziac "calkowite czyszczenie nosnika"... Czyli chyba upgrade jest konieczny...
|
Cytat:
|
Problem z NEC 3520
Witam!
Mam problem z NEC 3520. Płytki DVD nagrywa, odtwarza, natomiast CD nie widzi, ani CD-R, ani tłoczonej. Zmiana fiemware'u nic nie pomaga. Macie jakiś pomysł? |
Cytat:
Prawdopodobnie padł jeden z laserów :taktak: |
Cytat:
a do sprawdzenia obecnej wersji służy choćby programik QSuite v2.0 do pobrania z tego miejsca. Ważne sprawy przy zmianie BIOSU: brak płytki w napedzie - podstawa, nie zaszkodzi gdy napęd sam na taśmie, wyłaczyć programy antywirusowe itp. |
a dlaczego nie Pioneer? ???
|
hmm, właśnie poszedł do serwisu, ciekawe co przyjdzie?
|
Pioneer jest pewnie troche lepszy, ale mysle ze wersja 109 nie jest taka super rewelacja... Pioneer jest duzo drozszy i moze dlatego...
|
Do Angolek: Niestety linki nie dzialaja, nie wiem czemu... Wszedlem na strone Benq, ale nie maja nic do mojego modelu nagrywarki chyba - wszedlem w dzial nagrywarki DVD i nie ma DW 1640... Chyba ze cos zle szukam. Nie moge znalezc na tej stronie Q Suite, czytalem jego opis itp ale w dziale Download nie moge tego znalezc:-(. Byc moze moja nagrywarka ma inne oznaczenie niz DW 1640? Jesli znasz odpowiedz to daj znac...
Dzieki. |
|
A ja mam inny problem . Plyty typyu platinym czy tdk zamiast nagrywac 8x nagrywa 4x co moze byc tego przyczyna ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:05. |