![]() |
Cytat:
Poza tym cóż to za przejęzyczenie? BenQ i Nec - zupełnie się nie przejęzyczają :nie: Zwłaszcza na piśmie :czytaj: Gdyby Użyto słowo Benek - wtedy przejęzyczenie teoretycznie mogłoby się przydarzyć: BeNECk :taktak: :mruga: Ale w tym przypadku jest to po prostu jawna prowokacja (( :czar: |
Ja bym go puknal.
Na filmach to dziala. tzn nie forumowicza i nie tak na smierc |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
:idea: |
Cytat:
W czołgu? :pytanie: Chyba, że ktoś chciałby sprawdzić jak to jest być kurczakiem w piekarniku... ^_^ :D |
Cytat:
kolega misieq9 pewnie nie zsynchronizował półkul mózgowych jak to pisał :tak!: :> |
problem z NEC ND-3540A
witam.
mam taki problem z ta nagrywarką- po wypaleniu nero wszystko jest ok - nagrywanie zakończone sukcesem. po włozeniu ponownie płytki do napedu nie czyta jej tzn pokazuje 0 bajtów wolnego i 0 bajtów zajetego . nero pokazuje zaś że nośnik jest pusty , ale przy próbie nagrania wyskakuje że jednak nie jest on jednak pusty. juz zmarnowałem pare różnych płytek i zaczynam sie wnerwiać nero wersja 7,0,1,4. system swierzy postawiłem bo myslałem ze mam jakiegoś syfa. macie spece jakieś pomysły co z tym fantem zrobić ?? |
|
dzięki , ale nie mam smarta i nie wiem jak uzyskać info z tego linka co podałeś. mam samego nero i to po angielsku.
|
nie ma nero info tool? :wow:
to tu jest http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=898&t=93 a problem pewnie siedzi w p***322;ytach co si***281; na podstawki pod piwo nawet nie nadaj***261;, bo dziurawe :P |
Nec Dvd-rw 3540a
Niedawno mialem taki problem, ze napęd przestał czytac płyty cd-r (obojetnie jakie). Wgrałem najnowszy firmware ale to i tak nic nie pomogło. W czym problem??
|
Laser umar***322;. :glaszcze:
|
No nie mów... Ja piernicze w jeden dzien poszedł laser i LG :(:(
|
tak dla porz***261;dku to bym sprawdzi***322; te nap***281;dy na innym komputerze.
a druga sprawa to czy przypadkiem ta***347;ma nie jest uszkodzona... |
grrrr normalnie zaraz pie***ca dostane !!!!!!!!!!!
zrobi***322;em z tymi aspi i dma jak by***322;o pokazane w linku i kierwa kapa dalej . nagra***322;o mi jedna p***322;yte ( benq ) a nast***281;pnych ( esperanca i emtec ) ju***380; nie . juz 7 dvd sie posz***322;o je***!! mysla***322;em ze to wina tego ze naped mam na jednej ta***347;mie z drugim dyskiem , bo nagra***322;o mi z pierwszego dyska , ale nastepnym razem juz z niego nie nagra***322;o.nawet zassa***322;em nowego nero coby to info tool mie***263; . kurna trafi mnie tu zaraz (( (( (( o co biega ??? ??? ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:15. |