![]() |
Bierz, bierz, s***322;abo si***281; nadaj***261; do wypalania CD, ale bierz. :szczerb:
|
Jakie s***322;abo?? To***380; to obecnie najlepszy palnik CD-R :> Vizz potwierdzi.
|
Cytat:
QB zna się na rzeczy, a ed też się zna, ale nie na tej :nieee: || |
Cytat:
|
No dobra wiec jaka ta Nagryware :ysz::help:?
|
Pioneer DVR-115, jak chcesz na PATA, lub DVR-215, j***281;sli na SATA. Tyle w tej kwestii :]
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dowody i fakty orzekaj***261;ce o winie te***380; gdzie? :czytaj: :> |
A tu to kto ocenił na sześć i pół tylko? :>
Załącznik 48068 Po prostu nie wolno zmieniać podstawowych zasad - kupujemy 2 napędy, Pioneera do DVD a Liteona do testów i nagrywania CD. Zawsze kupujemy DWA napędy. :taktak: ;p |
Cytat:
Wystarczy zobaczy***263;, kt***243;ry nap***281;d w tej materii uzyska***322; ocen***281; lepsz***261; :> To tak jak w wy***347;cigu Formu***322;y I - tempo og***243;lnie mo***380;e by***263; s***322;abe, ale nie znaczy to, ***378;e nie ma klasyfikacji wy***347;cigu :czytaj: I nale***380;y wzi***261;***263; pod uwag***281;, ***380;e od tamtej pory dopracowano firmware i jest lepiej :taktak: :mruga: |
Ouu... ja nawet zapomniałem, że był Vizzardowy test 112 w grudniu :hmm:.
|
Nec 3520 + Agfa DVD+R DL 8x = błąd
Ilość załączników: 1
Witam po latach...
Posiadam wyżej wymieniony napęd, który notabene spisuję się dobrze. Ale właśnie postanowiłem zrobić kopię (w pełni legalną oczywiści, posiadam oryginał), pewnego słynnego koncertu, pewnego słynnego zespołu z pewną słynną orkiestrą w filharmonii w miasteczku San Francisco z roku 2000 :> . 5.1!!!, 2 x 8GB z groszem. Oczywiści pojechałem do sklepu gdzie "nie wpuszczają idiotów" i zakupiłem płytki jak w tytule: Agfa foto. Dodam, że to pierwsza moja próba nagrywania płyt DL. I tu się zaczął problem: wypalam pierwszą (Nero 6,6,0,16) Błąd (przy 40%), brak wysokiej zgodności DVD czy cuś takiego. Ale przez pomyłkę wypalałem w trybie 4 x więc myślę jeszcze raz z 2,4 i to samo przy 25%. A że płytek miałem 5 a teraz mam już tylko 3 to się Panowie uprzejmie pytam czy macie jakieś pomysły? Płyta, napęd, soft? Nie chciałbym to wycinać czy dzielić. Załączam log z ostatniej próby. Pozdrawiam |
Sama nagrywarka nie jest pierwszej mlodosci a i jakoscia zapisu nie grzeszy, nosniki Agfa moze i sa dobre nie wiem nigdy ich nie uzywalem ale twoja nagrywarka ich nie zna i dlatego w logu jest blad KEY_MEDIUM_ERROR oznacza on ze nagrywarka nie ma strategi zapisu dla tego nosnika, mozesz sprobowac kupic jedna plyte DL Verbatima i powinna sie nagrac bez problemu ale glowy nie dam, aktualizacja firmware nagrywarki tez powinna pomoc o ile jest nowsza wersja niz 2.7a no i zaktualizuj nero bo masz bardzo stara wersje
|
Dzięki tak zrobię...jutro się odezwę. Pozdrawiam
|
Ilość załączników: 1
Zmieniłem nero + zaktualizowałem bios i to samo. Czy to wina braku wsparcia Neca dla tych płyt?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |