![]() |
Cytat:
nowy model szybciej zapisze RW ja bym sie kierowal cena - jesli 3520 byloby nieznacznie drozsze to wlasnie bym ten model wybral. ale jesli roznica by byla dosc znaczna to jednak 3500 totolotek :) |
Ilość załączników: 1
Wszystko by bylo ok. Ale zaraz napisze co nadal występuje.
Odinstalowalem wszystkie zbedne programy do wypalania, lacznie z alcoholem. Zostawilem nero i dvd decrypter. Nim zrobilem obraz plyty (*.iso) i chcialem nagrac w Nero. Kupilem dzis trzy plytki dvd-r: esperanze x4, platinum x8, verbatim x4. Na początek włożylem patinum i nawet mi nie zacząl porządnie nagrywac w Nero, wywalil przy lead-out. Wcześniej zakupiłem DVD+RW Dysana i nagral mi ją bez problemu w Nero. Nie wiem już czego powodem może być to, że nie pali mi dvd-/+ r. Wczesniej kilka dvd-r TDK (z pudelek plastikowych) poszlo do kosza. Prosze o problem bo już nie wiem co robić. |
Reklamuj ja jeszcze raz.
PS. Nagrywac ISO miałes w DVD Decrypter a nie w NERO. |
Tytus w dvd decrypter tez nagralem. Dokladnie bylo to dvd-r Verbatim i tutaj nie bylo bledow w dvd decrypterze. Tylko jest taki problem, ze ani nagrywarka (lasek przeskakuje w niej jak wloze tą plytke) ani dvd-rom Liteona (gubi sie i cos tam robi) nie chce mi jej przeczytac. Czyli mimo wszystko, ze dvd decrypter nie pokazal bledu tej plytki nie da sie przeczytac. Jutro jeszcze raz chyba pojdzie do reklamacji jak sie nic nie wyjasni.
|
Jezeli tyle płyt ci zniszczyło i nic ich nie czyta to na 99% nagrywarka jest padnieta, reklamuj ja i wez ze soba te płyty.
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
Zapis: DVD+R: 16x, 13x (CAV), 12x, 8x, 6x (Z-CLV), 4x, 2.4x (CLV) DVD+RW: 8x (Z-CLV), 4x, 2.4x (CLV) DVD-R: 16x, 13x (CAV), 12x, 8x, 6x (Z-CLV), 4x, 2x (CLV) DVD-RW: 6x (Z-CLV), 4x, 2x, 1x (CLV) DVD+R DL: 4x, 2.4x (CLV) DVD-R DL: 4x, 2x (CLV) CD: 48x, 40x (CAV/Z-CLV), 32x, 24x (P-CAV/Z-CLV), 16x, 8x (CLV) CD Rewrite: 24x (Z-CLV), 16x, 10x, 4x (CLV) Odczyt: DVD-ROM Single Layer: 16x Max DVD-ROM Dual Layer: 7x Max DVD -+R: 16x Max DVD -+RW: 8x Max DVD-Video: 5x Max :) |
Cytat:
To jest nabijanie się? ??? Chyba nie widziałeś jeszcze prawdziwego nabijania się :> No i gdzie ta duma? :O A tym razem zamiast dla BenQ Duży plus dla slawka :spoko: Kiedyś był niezłym sztywniakiem :| A dziś? Proszę! I o to chodzi :mruga: Czasami potrzebny jest głębszy oddech pomiędzy ślęczeniem nad testami Które i tak zaraz ktoś podsumuje, że bez sensu, mało obiektywne, i tak w ogóle to po co to :podbite: :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Widzisz! Ledwo co z kojca wylazłeś A już batuta ci się marzy :idea: Musisz się jeszcze dużo uczyć I to podstaw :taktak: Bo pyszczyć już potrafisz? :klnie: BTW Jeszcze jakieś wytyczne? Coś jeszcze mam zrobić? ??? |
Cytat:
dawno sie tak nie usmialem nie bede powtarzal Mr. Vizzard juz wsio napisal kurde, usmialem sie, powaznie - jajca na calego. swiat jest piekny - z testami lub bez :) [ciążowymi także] pif paf pietrek piwko sobie otwiera i juz czasu cennego wam nie zabiera jutro bede kaca meczyl i postami was dreczyl moze cos sobie przetestuje pietrek sobie nie zaluje ja browarki dzis porownuje i nic wiecej nie testuje a wiec wasze zdrowie sobie pije czasz gazowac sobie w szyje wiec dobranoc wam powiadam i do piwka wlasnie spadam Vizzard, slawek odpalajcie swe palniki bym na jutro mial wyniki zobaczymy kto tu wiecej bledow robi i na beersa znow zarobi. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |