![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2686 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
RITEK'i printable x8 pioneer wypala o 1 minute szybciej niz nec .... 8 )
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2687 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
kabelek oczywiscie 80 zylowy
![]() zrobie testa jeszcze z tym alkoholem bo on cos tam chyba instalowal ![]() zaraz sprawdze dzieki mam nadzieje ze mi pomozecie w zwalczniu tego bo bardzo mi zalezy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
ee tam nic nie dalo nadal PIO , problem nie do rozwiazania i koniec. moze cos z nagrywarka nie teges jest ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
jak miales zainstalowany alcohol 120% to napewno jego wina !
odinstaluj alcohol, odinstaluj kontroler IDE ATA , restart i zaznacz tryb DMA powinno byc ok.
![]() |
#2690 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2005
![]() |
![]()
Witam.
Właśnie kupiłem tą nagrywarke. Chce skopiowac pliki na dvd-rw. zywam nero 6.6.0.0.14 (czy jakis taki). Nie moge nic nagrac. Najpeirw nero chce sformatowac dysk (nie mam nic przeciwko), ale zaczna czytac i przestaje, take pare azy. Wkoncu bierze sie za nagrywanie, za peirwszym razem nagrał 10% i stanęło wszysto, za drugim tlyko 1% byl komunikat o jakims resecie i dalej nic. Byłbym wdzieczny gdyby ktos mi wytłumaczył jak nagrywac, wogole co z tym zrobic. Z nagrywaniem dvd nie miałem do tej pory kontaktu. Na okladce dvd-rw pisze cos o biosach, ale zadego nie mgoe znalesc dla mojej nagrywarki, ma stornach, nawet na tej. Licze na pomoc. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Pewnie płyta była wczesniej używana w innej nagrywarce.
Użyj programu Alcohol 120 % (wersję Trial znajdziesz w dziale pliki CDRinfo), wybierz kreator kasowania i zaznacz opcję "Ignoruj błędny TOC - zawsze kasuj" - to powinno pomóc. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
![]() |
Użycie Alcohol 120 % na pewni nie zaszkodzi.
Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.09.2004
![]() |
A co to za płyta (jakiej firmy)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Recenzja NEC ND-3540A na CD Freaks
Dla zainteresowanych link.
![]() |
#2696 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2004
![]() |
Napęd wypadł naprawdę bardzo dobrze. Szkoda, że nie jestem aż tak walnięty by kupić sobie trzecią nagrywarkę DVD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2005
![]() |
Nec 3540A-wasze opinie
Witam wszystkich zgromadzonych!!!!
W tym tygodniu udaje sie do sklepu po neca 3540A Moje pytanie w związku z tym jest takie: Co sadzicie o tym modelu neca?? Prosze was o jak najszybszą odpowiedz w tej sprawie.Dodam ze jeszcze zastanawiam sie nad Liteonem SOHW-1693S i rowniez prosiłbym was,zebyscie sie wypowiedzieli. Dla mnie takiego typu informacje są potrzebne gdyz jestem zielony w temacie Dvd i wogóle. Z góry dzięki!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
![]() |
Ja mam NEC 3540 od dwóch tygodni i zero, jakichkolwiek problemów.
Zresztą na cdfreaks zrobili test i wyniki - rewelka (przynajmniej, jeżeli chodzi o płyty DVD). LiteOn to też bardzo dobry sprzęt. Na pewno lepszy od NEC-a, jeżeli chodzi o korekcję błędów i kopiowanie zabezpieczeń, z tym, że bardziej wybredny pod względem nośników. Jeżeli będziesz, jednak nagrywał na TDK, Verbatim i innych nośnikach o podobnej jakości, z Litkiem nie powinno być żadnych problemów. Test Litka masz tu Pozdr. P.S. Na przyszłość skorzystaj z opcji szukaj. Jest cały obszerny topic dla nowych userów z pytaniem, jaką nagrywarkę kupić.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" Ostatnio zmieniany przez madmax2 : 13.07.2005 o godz. 19:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2005
![]() |
nec 3540a a korekcja
Witam mam nec 3540a i nie jestem z niego zadowolony nie może odczytac płyty jednej a na lg czyta bez problemu widze że korekcja błedów jest do bani w necu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ale fakt - NEC nie ma najlepszej korekcji. Trzeba było czytać forum, nie byłoby zaskoczenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
dvd r dl, napęd, nec |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Muzeum] NEC ND-3650A 2007r. | czary2mary | Napędy optyczne DVD | 24 | 04.11.2021 18:37 |
Pioneer DVR-K06 slim OEM vs. NEC ND-6650A Dual Layer slim OEM | s1misza | Napędy optyczne DVD | 1 | 21.08.2008 22:14 |
Bios z NEC 3520A (lub nowszej) do NEC 2510A | Matefusz | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 3 | 30.03.2005 22:02 |