![]() |
Cytat:
Ja robię na 832 - NO OVERBURNING @ed robi na 812 - OVERBURNING NO SUPPORT A OCMasterzy nadpalają na tym sprzęcie ile wlezie :O Może prąd jest jakiejś słabej jakości? ??? :czar: |
To jest symulacja. Mimo ostrzeżenia płytka nie nagrywa się.
Przykład: Test przepalania na LG 4163B Verbatim +Rx8 palony w teście 12x. http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=21665&stc=1 Płytka po teście. :spoko: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=21666&stc=1 A przy okazji zwiększono wielkość wstawiania obrazków. :idea: :) |
Ilość załączników: 1
Taaaak?!? ???
To sprawdź sobie w Nero I spróbuj nagrać coś na tej płytce ^_^ A przede wszystkim zobacz sobie nośnik od spodu Płytka po teście :czytaj: |
Cytat:
u mnie prąd jest ze STOENu a jak wiadomo to obcy kapitał i tu potwierdza się spiskowa teoria VIZZARD w Szczecinie musi być podpięty pod niemiecki transformator i mamy kłopoty trzeba pisać do śledczego Adamsa....yyy...znaczy Giertycha aby nas ocalił przed wpływem prądu z Brukseli tata na miejscu, diety nie odmawia, to może w sprawie naszego overburningu coś pomoże??? ja już stosuję trzy listwy zasilające, święconą kredę, czosnek i piję rano kieliszek święconej vody i nic nie pomaga.... dzwonię w tej sprawie do radyja natychmiast..... |
Cytat:
:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
W DVDInfoPRO u mnie też czysta A tak nie jest :nieee: |
Cytat:
A w teście DVDInfopro u Ciebie w wierszu Free Capacity - 0.00GB a u mnie 4.38GB. Wcześniej też robiłem takie testy i nagrałem te płytki po testach przepalania. Płytka z cake. Pozostałe takie same. :) |
no to mamy problem-czysta czy brudna ||
|
U mnie tez zapisana.
|
na Lite-On'ach mozna wiecej wykrecac i takze na minusach:D plextory padną po pewnym czasie:) ale Litki mają laserki od Soniaka:D
|
Cytat:
Płaczcie wszyscy co kupiliście Plextora! :buu: A wy co kupiliście po dwa - płaczcie podwójnie :buu::buu: :czar: |
dobra wiadomość dla użytkowników posiadających inne palniki niż Plextor. Mam 812@832 i właśnie dla dobra ogółu ( wyeliminowałem z użytku płytę TDK+R 1-16 /TDK 003 ) wykonałem test na moim palniku z płytą jak obok. Wynik testu -4480 MB, czyli 100 MB więcej niż nominalnie. Dobra wiadomość dotyczy tego ,że inne palniki, na pewno także Liteony, nagrywają z nadpalaniem.
|
guzio85, domyślam się, że z minusami to sarkazm. Bo mój litek minusów nie trawi tylko plusy, jak to wyżej osobiście przetestowalem. Bardzo bym chciał aby nadpalanie dotyczyło minusów, ponieważ ja nagrywam wyłącznie na minusach.
|
ja placze. ( Urszula ? ) podwujnie :buu: :buu:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12. |