![]() |
Wiemy, wiemy :) W wątku pionek 212 te info sie pojawiło. Sprawdziłem, czy może dodać bitsetting do tego firmware za pomocą MCSE i niestety nie można :( Trzeba czekać kiedy pojawi się nowa wersja MCSE.
|
Cytat:
|| |
Nowy dotyczy wy***322;***261;cznie p***322;ytek CD. Poprawiono zapis.
:) |
Od razu odpowiedź: nie. Przynajmniej na razie.
|
Cytat:
Taki jesteś głupio-mądry cwaniaczek to po co się pytasz? A teraz do rzeczy: Sprawdź na kiedy była datowana moja odpowiedź :czytaj: A następnie sprawdź kiedy wyszedł MCSE 1.1.0.11 umożliwiający taką operację Kojarzysz? Więc z czym tu wyskakujesz panie mądralo? :hmm: Napisz czym tu zabłysnąłeś ponownie? :sciana: |
Nie sprawdziłem. A wiesz czemu? Bo to nie ma znaczenia. Czemu tak bardzo wydaje Ci się, że ktoś chce Ci zrobić na złość?
|
Cytat:
Merytorycznie moja wypowiedź była prawdziwa Gdyż wtedy jeszcze takiej możliwości nie było :nie: Więc jak po kilku dniach przeczytałeś na forum, że jest taka możliwość Zaczynasz jakąś dziwna polemikę w tamtym temacie I to ma znaczenie, bo chełpisz się czymś tam o czym wszyscy już wiedzą :czytaj: A odbiegając od tematu to żeby zrobić mi na złość to trzeba się bardziej postarać :paker: Ale o tym to już nie ja zacząłem... :nieee: :] |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Abstra***ąc (ech, zróbcie coś z tym filtrem) już od nieprzyjemnego charakteru tej wypowiedzi, powinieneś mi to wysłać na priva, a jeśli to nic nie da interweniować u moda, a nie robić tutaj szopki. Myślisz, że mi sprawia przyjemność marnowanie czasu na jałowe dyskusje? A teraz bądź mądrzejszy i daruj sobie dalsze dywagacje o tej sprawie, bo ja tego ciągnąć nie zamierzam. |
Cytat:
|
Cytat:
A tego co powyżej to nie chce mi się nawet czytać :zygi: Więc nie odpowiem bo nie wiem o czym piszesz... :nieee: :tv: |
jest ju***380; nowa warsja MCSE 1.1.0.12 obs***322;uguj***261;ca nowe firmware 1.24!
ale jako***347; nigdzie nie widze 1.24 do A12J :( |
Ilość załączników: 2
No to mały test
Bios 1.24 dla DVR-112 został spatchowany MCSE V1.1.0.12 jako increase read speed i enable bitsetting Bitsetting a i owszem działa Załącznik 44067 Ale... Fortis DVD+R x8 burn x8 112 1.24 patched Załącznik 44066 :O |
To raczej wina p***322;ytki. Kupi***322;em ostatnio vakossy na no***347;niku jak wy***380;ej i pod koniec p***322;yty te***380; by***322;o nieciekawie. Zaraz przetestuj***281; nowe firmware zmienione przez MCSE i zobaczymy.
|
kurcze przetestuj bo ja mam A12J 1.24 (znalaz***322;em!) z podanymi wy***380;ej patchami i nie mam czym sprawdzi***263; bo increase read speed psuje testowanie....
jezeli bitsetting psuje nagrywanie to wracam do buffalo 8.21 +increased read speed --> ten na 100***37; pali ***347;licznie a bitsetting ma |
Cytat:
:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:52. |