![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
Jest oparta na podstawie paroletniego użytkowania a nie na podstawie jakichś testów i wywodów teoretyków. Dla mnie Esperanza w zupełności wystarcza. Może daleko jej do Verbatimow czy TDKow ale jak za ta cene jest ok.
Tak poza tym temat dotyczył problemów z nagrywaniem płyt DVD-RW nagrywarką Pioneer K-16 a nie tego jakiej firmy płyta jest dobra a jakiej do kitu. Jeżeli moj kolega nagral ta plyte bez problemow a ja mam problemy to predzej z nagrywarka jest cos nie tak a nie ze plyta do kitu. To ze nagrywarka nie ma czegos w bazie nosnikow to nie jest zadne wytlumaczenie dla jej producenta. W takim razie czemu inna ma? Po to wydałem swoje ciezko zarobione pieniadze na nagrywarke by nagrywala mi na tym co kupie a nie tylko na najlepszych i najdrozszych nosnikach bo nie ma innych w bazie ![]() Jeszcze nie kupilem Verbatima na testy, bo nie mialem na to czasu, ale cos czuje ze sie pozegnam z ta nagrywarka i nie bede juz wiecej kupowal produktow tej firmy. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z Nec DVD RW ND-4550A!!! | erwin87 | Napędy optyczne DVD | 3 | 23.04.2008 23:45 |
lg 4163b problem z nagrywaniem dvd | mevil | Napędy optyczne DVD | 14 | 19.12.2007 23:06 |
Problem z nagrywarką nec dvd rw ND 4550A | alicja1 | Napędy optyczne CD | 14 | 04.09.2006 01:13 |
Problem z odczytem Fifa 06 na Pionieer DVD RW DVR 104 | brossi1 | Napędy optyczne DVD | 0 | 27.10.2005 11:30 |