![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.03.2012
![]() |
Fajnie ale ja nie mam zamiaru interesowac sie enigma2 a o zadne sugestie nie prosilem.Mimo to doceniam dobre checi
![]() No a teraz pora trzymac sie tematu bo nie utworzylem go w celu dyskusji o innych metodach nagrywania tylko po to by testowac i wybrac najlepsza dla mojej stacjonarki plyte dvd ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powodzenia
![]()
![]() |
#18 |
Wymiatacz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wymiatacz
![]() |
No to juz mam niemal pewnosc ze problemy z verbatimami wynikaja z ich losowej jakosci.
Po dwoch stacjonarnych pionierach i lite-on ihas124 nawet nagrywajacy jeszcze pare dni temi dobrze pionier bdr207 nagral na verbatimie fatalnie.Fakt ze to wpadka po paru bardzo dobrze nagranych ale jednak przykra.Kiedys tak nie bywalo na zadnej nagrywarce. Verbatim dvd+r (x8) na bdr207 ![]() Po tylu latach kupowania w sumie tylko verbatimow pora rozstac sie z ta firma. No chyba ze to tylko jakies zle serie i nastepne beda dobre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wymiatacz
![]() |
Ostatnio nagrywam tylko na dvd Maxell.Wersje z Ritek sa najlepsze a z MBI wyraznie gorsze.
Te z Ritek maja wyraznie szerszy srebrny "pierscien" w srodkowej czesci plyty.Roznia sie tez odcieniem złotego koloru na calej powierzchni plyty. Jak nie zapomne to wstawie wyniki testow gdzie bedzie widac roznice w ich jakosci. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Sprzedam] Duplikator płyt, drukarkę do płyt Rimage | Userex | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 1 | 25.06.2012 15:24 |
Jak zmusić 1633S do odczytu nagranych przez siebie płyt DVD-R? | MKJ | Napędy optyczne DVD | 12 | 20.03.2005 00:20 |
Testy płyt verbatm,tdk,platinum,maxmax | anasiza | Napędy optyczne DVD | 15 | 26.11.2004 22:23 |
cdrinfo.pl testy nośników, wasze rady | SoBal | Napędy optyczne CD | 21 | 06.06.2003 10:22 |