![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wiarygodność jest już wkalkulowana w cenę I nie jest kwestią osądu czy wniosków Ale ma być przyjmowana jako pewnik ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Najpierw zwracasz uwage zeby nie wracac do tej dyskusji, a potem podejmujesz ja na nowo - zdecyduj sie o co ci chodzi.
Wiarygodnosc -> tzn wyniki przekladaja sie na stan rzeczywisty. Niestety kprobe nie ma tego warunku spelnionego (co zostalo udowodnione i zachecam do przejrzenia odpowiadajacych temu tematow). Plextools - zobaczymy wkrotce ... |
![]() |
![]() |
#19 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() To zawsze chodzi o pieniądze ... ![]() BTW Ale co zobaczymy? Kto "my" zobaczymy? Skąd będziemy wiedzieć, że to co zobaczymy - jest tym czym jest, a nie żadnym oszustwem? Kto wybierze gremium, które stwierdzi powyższy fakt? Kim będą ci ludzie i skąd wiadomo, że będą oni kompetentni do wypowiadania się w tej materii? "Jak rozpoznać ludzi których już nie znamy Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję Odpowiedzi szukaj, czasu jest tak wiele " |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Otoz szykuje sie ze nowy klub plexa bedzie mial 3 czlonkow - mnie, slawka i turboniego + kazdego kto bedzie dysponowal sprzetem i bedzie chcial wziasc udzial w eksperymencie. Wydaje mi sie ze sklad nie jest stronniczy... Zreszta stwierdzimy to wszyscy na podstawie faktow ktore bedzie nam probowal przekazac plextools. Powiedza nam one: - czy kprobe jest rzeczywiscie do dupy a plextools nie - czy moze plextoolsy a kprobe jest super [smiech] - czy moze oba programy daja podobne wyniki (oba sa do dupy lub oba sa dobre). Spodziewam sie ze programy dadza rozne wyniki i wydaje mi sie ze diagonoza plextoolsa bedzie bardziej wiarygodna, no ale narazie to tylko gdybania, jak bedzie - zobaczymy. |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
To jestem w stanie przyjąć ![]() I wydaje się mieć to sens Faktycznie narazie nie ma co dalej gdybać ![]() Trzeba poczekać aż przyjdą Plextory I módlmy się, żeby umiały nagrywać [śmiech] Bo w przeciwnym przypadku Cały nasz misterny plan weźmie w łeb ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
jak narazie to wstrzymali dostawy 716 bo spitolili cos plextools pokazuje niezle gory i doliny
![]() ![]() ![]() wydaje mi sie ze jest troche przesadzona opinia o plextorach podobnie jak o nec'ach ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 20.11.2004 o godz. 11:04 |
![]() |
![]() |
#23 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja tam czekam na plexa 716 jak bedzie juz dostepny
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#24 | |
pietrek
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
mam neca 3500 , zlego slowa na niego nie powiem. no moze ten cholerny zapis strefowy mnie drazni, wydluza jednak to czas o ok. minuty ![]() plexy x8 to byly maszynki , jak ruskie t 34 z firmware 85 mm ![]()
![]() |
#25 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2004
![]() |
Ja bym sprobowal ...
innych plytek. Jak kupilem plexa 708 to kupilem 3 verbatimy i prawidlowo wypalil sie jeden. Od tamtego czasu jade na tdk -r x4 i nie mam problemow z plytami. Problemy sa za to z firmware. Jade na 1.02 i stabilny jest chyba jeszcze 1.04. Po problemach kolejno z 1.05 i 1.06 nawet nie chce mi sie wgrywac 1.07. Po prostu losie z plextora nie potrafia zrobic dobrego firmware, wrrrrr...
|
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Pisalem ze mialem podobny problem,ale chyba go juz rozwiazalem,otoz okazalo sie ze winny jest...modem od neostrady(sic!),nie ma pojecia jak to mozliwe,ale fakt faktem ze gdy jest odpiety nagrywarka dziala jak trzeba,jak go tylko podepne znowu zaczyna sie jazda...PC to jednak dziwna sprawa czasami
#27 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.11.2004
![]() |
Lame: dajcie jakies linki do testow 716 plextora... gdzie niegdzie mozna sobie poczytac ze to jakies badziewie... jakie jest Wasze zdanie?
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=113522 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2002
![]() |
![]()
Ja też mam tego plextora i miałem ten sam problem. Pomogła wymiana firmware z 1.03 na 1.05. Z resztą już w opisie ver. 1.04 można przeczytać: "usunięto przyczynę zawieszania się napędu w momencie zapisu Lead-Out'u przy zapisie nośników z niską prędkością w trybie DAO".
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#30 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
plextor 716 dostepny w sprzedazy od polowy grudnia
![]() wiadomosc prosto od dystrybutora ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
|
|