![]() |
Cytat:
przystajesz na propzycje :> moze byc u mnie albo u ciebie :) |
Cytat:
ja to widze TAK Benq + plextools no tak to nie chula a nie popieram testow plyty wypalonej na BENQ i testowanej w plextools u wazam ze neutralne testy powiny wygladac np . plyta palona na PLEXSTO-rze plyta palona na BENQ ten sam nosnik(w granicach bledu TE/TF wybral by z jakies parti 2 podobne) i testowane na neutralnym napedzie na (Liton+kprobe) i uwazam ze cos wtedy mozna powiedziec ale ile takich testow trzeba by wykonac to juz sam nie wiem |
Cytat:
;) |
Cytat:
mam na mysli ze nagramy podobne bardzo plyty na plexie i benku a potem test na plexie w plextools i na benku w nero i moze byc tez test na litku + kprobe :D wtedy bedzie wszystko jasne :) |
Cytat:
O TAK moze tez BYC moze przystaje na taki POJEDYNEK :bicz: ja dostarczam material (dane) i LITEON 832 lub 812 na zyczenie ;) ;) poszukuje jeszcze 2 sedziow BOCZNYCH |
Cytat:
Proponuje sie teraz skupic na tej plytce (tdk czy co to bylo) ktora dala ZNACZNIE rozne wyniki w plextools i kprobe czy nero i sprawdzic jakie sa wyniki teraz, jak sie odtwarza jak wyglada test transferu itp na wsystkich napedach jakie turboni ma pod reka. Jezeli testy nie wykaza problemow z odczytem to znaczy ze racje mial Kprobe/Nero. Jezeli natomiast potwierdzi sie to ze plytka ma problemy z odczytem czy zgrywaniem na dysk to znaczy ze plextools mial racje. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=109922 Ostatni post dyskusji. Moderator cdfreaks Jamos przyznaje ze wyniki plextools sa najbardziej zblizone do komercyjnych wynikow pomiarow. Porownan wynikow Kprobe i plextools jest malo, ale te ktore sa mowia jednoznacznie o istnieniu wynikow ktore wskazuja rozbieznosci i stoja po stronie przewagi plextools nad kprobem. |
ok zaraz ja przetestuje na test transferu ale mam tylko plexa i DVD-ROM LG :)
narazie to wystarczy a wracajac do testow ja jestem za zrobieniem takiego porownania co pisalem ale druga osoba musi tez wrazic checi :) |
Mam jednak powazny problem plex zaczyna nagrywac plyty obojenie jakie +lub- verbatim,TDK.Esperanza,Dysan,każda jedna zaczyna nagrywac sie powiedzmy 8x ponagrywa ze20% i zaczyna nagrywac 4x jedna plyte wypalil do konca x8 odinstalowalem nawet program plextools ale nie pomaga nawet verbatime x16 nagrywalo 8x potem 4xniewiem wczym siedzi problem mam jeszcze litka 1633s iwszystkie te plyty wypalaja sie normalnie tyle co podaje producent.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
jeszcze raz ta nieszczesna TDK DVD+R x8 palona x8
przeprowadzilem kompletne testy test transferu na DVD-ROM LG, Załącznik 14762 |
|
|
|
Ilość załączników: 3
test na PIT/LAND
poczatek plyty Załącznik 14766 srodek plyty Załącznik 14767 koniec plyty Załącznik 14768 |
no tu nieciekawie test na PIE/POE/POF(ale w granicach normy) a tu PIF ladny pity lady tez good :D
a tak z ciekawosci jak by wyszedl test w kp tej plytki :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:26. |