![]() |
Cytat:
:> Cytat:
|
dzieki VIZZARD :)
a co benek tez do testow moze byc :D |
Cytat:
:) |
wlasnie nagrywam kolejnego SPEED MOVIE DVD-R x4 z predkoscia x4 (plyta za 0,99zeta)
ale z wylaczona funkcja AutoStrategy poniewaz cos ona ostatnio zaczela kopac mi plytki tzn: poczatek jest zrabany jakies 0,5GB (PIE na poziomie 250-350) a potem wszystko jest ladnie. |
Ilość załączników: 1
no wiec zaczynam :)
test przed nagraniem - wyłączona funkcja AutoStrategy do nagrania, płytka palona x4 wolniej sie nie dalo ale widziałem ze prędkość spadała w nie których momentach tam gdzie były większe górki - Power Rec działał. monitorowanie bieżącej prędkości palenia mam włączone w Nero Załącznik 14893 |
|
|
Ilość załączników: 4
test na PIT/LAND
poczatek plyty Załącznik 14896 srodek plyty Załącznik 14897 koniec plyty Załącznik 14898 i test transferu Załącznik 14899 |
Płytki dobre do testów.
Może dla odmiany Maxell HGX. :taktak: :) |
Cytat:
Jezeli tak to mozesz przelac cos turboniemu - bedzie mial na nowy sprzet :) |
ooo trafnie powiedziane :)
przyjme kazdy grosz - zawsze to mniej do 2 palnika :D |
a nawet 3 :D
|
Plextor 716a
Ja naswoje nic nie powiem smiga az milo wypalam paltinum certyfikowane x8 na 12x i chadzą wszystkie plytki co poniektuzy moga tylko zazdroscic takiego palnika jak jest Plextor 716a. :peace: 8 )
|
Cytat:
i tez je czyta |
dokladnie :)
nie ma co chwalic swojego palnika po to robimy testy zeby kazdy mogl zobaczyc co i jak jest z nagrywarkami a nie - bo ten jest lepszy bo ... :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:53. |