![]() |
|
Cytat:
|
Cytat:
jest to ta TDK DVD+R x8 palona x8 co na samym poczatku palilem. |
zrobilem porownanie tej samej plytki w PlexTools 2.18 i 2.19 i sa prawie identyczne wiec soft nie wplywa na wyniki testow :)
|
Ilość załączników: 2
Bios 1.03 RPC1 czyli bez blokady regionu DVD.
Zawiera w sobie orginalny flasher wystarczy scignac, rozpakowac i wgrac :) Jakby komus nie chodzilo (nie chcialo sie sciagnac) to jutro bedzie na stronie glownej CDRInfo. |
Cytat:
|
Plextor 716a
Zakupilem tą nagrywarke 2 dni temu powiem tak na poczatku myslałem że znowy wyrzuciłem kase w błoto po wypaleniu 30 nosnikow różnych firm.Problem na poczatku mialem taki nagrywala z predkoscia 8x i wtrakcie nagrywania spadala na 4x,nastepny problem z odczytem odczytywal mi z predkoscia 4x max przy czym teraz robi to z predkoscia 12x po ustawieniu programu Plextools 2.19 i wgraniu nowego biosa od naszego kolegi z forum ktury tego biosa udostępnił na forum i zato bardzo mu dziekuje.Powiem krutko nagrywarka zmieniła sie nie do poznania. Poleciłbym ja profesionalistą poniewaz takie opcje jakie proponuje ta nagrywarka sa olbżimie jak ją sobie "zaprogramujesz"tak bedziesz wypalal.
8 ) |
Cytat:
:) |
Cytat:
Cytat:
DOBRE zadanie DOMOWE ;) |
Witam
i życzę najlepszych palników w nowym roku , :) http://smazymy.webpark.pl/ jeśli bedzie jakieś zainteresowanie to witrynka się rozwinie jesli nie poleci w kosmos za 7 dni |
Ilość załączników: 1
|
|
|
|
Ilość załączników: 3
test na PIT/LAND
poczatek plyty Załącznik 14866 srodek plyty Załącznik 14867 koniec plyty Załącznik 14868 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:25. |