![]() |
Cytat:
chyba niekoniecznie ponieważ np. Platinum +R X8 , których kilka posiadam , maja mniej więcej w połowie nośnika PIF zdecydowanie powyżej wartości 4 i to nawet prawie trzykrotnie a Movie's działąja bez zastrzeżeń |
Cytat:
Skoro uważasz że " ŻADEN " to rozumiem iż posiadasz wielką wiedzę na ten temat , może podzielisz się z kolegami doświadczeniem :> Bo wydaje mi się , że niezbyt wiemy co testujemy :) |
a mi nie
ostatnia plyta Speed Movie na koncowce sie pierw tnie a potem staje. wiec cos musi w tym byc bo PIE/POE jest w normie tylko PIF wprzekroczylo norme |
SAMSUNG PRINTABLE
rodzaj: DVD+R pojemność: 4,7 GB prędkość: x4 czy ktoś miał ten nośnik ? |
Cytat:
Wypowiadałem się w tej kwestii wielokrotnie na forum :czytaj: Tocząc z pawelblu wyrafinowane wymiany poglądów na te tematy :klotnia: Tak więc odsyłam do źródeł :pisze: BTW Tak na wszelki wypadek, gdyby kolega nie zrozumiał sensu wypowiedzi Zalecam szczególne zwrócenie uwagi na emotikonkowe zakończenie wcześniejszej wypowiedzi :czytaj: :czar: |
Cytat:
coś napewno jest , i skoro u Ciebie się krzaczy a u mnie nie , oznacza to , że niekoniecznie musi być to regułą i być ściśle związane tylko z błędami PIF |
Cytat:
kolega zrozumiał sens wypowiedzi :) tyle , że w poprzedniej napisałeś "żaden" :piwo: co oznacza że jesteś pewien |
sorki z deka nieuważny byłem
|
Cytat:
Bo po pierwsze żeby to zrozumieć Trzeba znać wpomniane już wcześniej moje dyskusje z pawelblu I w tym kontekście trzeba to odczytywać A po drugie: Jaka jest emotikonka pod tekstem? :czytaj: Reasumując: Post ten miał zabarwienie i smaczek uszczypliwości :taktak: I taka jest tego interpretacja :D |
Pojawiła się nowa wersja PlexTools Professional 2.19a.
|
ta no co ty :>
juz przed wczoraj ja mialem :D wystarczy zobaczyc na wykresy |
Ilość załączników: 7
i na koniec dnia lub poczatek nocy test Verbatim Pastel DVD+R x4 palony x4 z wylaczona funkcja AutoStrategy
test jakosci nosnika Załącznik 15153 test po nagraniu na PIE/POE/POF Załącznik 15154 to samo tylko z pokazaniem bledow POE Załącznik 15155 test PIT/LAND poczatek plyty Załącznik 15156 srodek plyty Załącznik 15157 koniec plyty Załącznik 15158 i test transferu Załącznik 15159 |
Cytat:
Cytat:
|
heh
po mojej dzisiejszej wizycie na giełdzie w wawce na grilla wrzucamy Maxell HGX x4 DVD+R :) ciekawe co z tego wyniknie :> |
@Bartez dzieki za info duze :piwo: dla ciebie
Middle of January, firmware 1.04 will be released to support: * 2x(CLV) writing on DVD-R DL media * 6x(CLV) writing on DVD+R DL media * 8x writing on DVD+RW media * Support additional 16x media Beginning of March, firmware 1.05 will be released to support: * 6x(CLV) writing on DVD-R DL media wiec zapowiada sie bardzo ciekawie :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |