![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zamieszcze wykresy jak wszystkie dokoncze. Nero pokazuje ze jest roznica w plytce nagranej na 1.07 i 1.08 natomiast w plextools wykresy podobne.
|
Jestem pod wrażeniem tej nagrywarki. Przez pomyłkę nagrałem płytę Verbatim max x8 z prędkością x12(po prostu falstart:) ) z przepalaniem ponad 100mb i płyta nagrała się bez żadnych problemów, jestem w szoku!!! Już myślałem że bendę musiał ją wyrzucić. Plus dla Plextora 716a
|
Cytat:
Plextor to też BenQ :> :D |
Benq nie dorast do piet plextorowi !
|
Cytat:
Wzrost BenQ 198 a Plextora 170. A obecne modele 1640 i 740 wzrost prawie podobny BenQ 1640 178 a Plextor 740 177,5. Różnica niewielka ale zawsze... Dalej BenQ górą. :spoko: :) |
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
:D chyba polpietki
|
Także moim zdaniem Benq jest po prostu lepszy inaczej.
Plextor jest lepszy i tyle. Długo testowałem i tak jakoś wychodzi, że mimo wszystko Plex jest bardziej o.k. :piwo: :piwo: :piwo: Zaraz będzie wojna o to, ale takie jest moje zdanie, wynikające z testów i tyle. Nie interesuje mnie, czy ktoś się z tym zgadza, czy nie, bo po prostu nie mam zamiaru o tym dyskutować. Szanuję poglądy innych i proszę o uszanowanie mojego. :piwo: |
Oczywiście, że Plextor jest lepszy, a BenQ gorszy :\
Bowiem czyż coś tak taniego moży być tak dobrego? :nieee: Osobiście gdybym dał w chwili obecnej za napęd ~500zł To choćby nie wiem co - to bym sobie wmówił, że jest najlepszy :najlepsz: Naturalnie zdania wszystkich osób szanujemy :podbite: :mruga: |
Cytat:
|
plextor
Ilość załączników: 2
Vizzard juz ci dawalem fotki z cenami benqa i plextora sa identyczne !!! wiec cena nie gra roli !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |