![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() |
Do posiadaczy innych nagrywarek niż liteon
Nie piszcie proszę o innych nagrywarkach niż firmy liteon. To forum jest tylko o liteonach, a jeżeli odważycie się napisać, że może być lepszy sprzęt niż w/w to natychmiast narazicie się na atak. No bo po co kupować nagrywarkę, która wszystko wypala i nie trzeba jej flaszować raz w górę raz w dół, żeby w ogóle coś osiągnąć. Przepraszam, jeżeli kogoś uraziłem. Moim zamiarem nie jest wszczynanie wojny między posiadaczami różnego sprzętu, a tylko uświadomienie niektórym, że istnieją inne palniki niż tylko liteon. Dla wyjaśnienia osobiście posiadam LG GSA 4040B i jestem z niej bardzo zadowolony. Po prostu nie mam z nią żadnych problemów. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby to wspaniałe forum znów było takie, jak dawniej, czyli:
bez szydzenia z kogoś, kto ośmielił się wiedzieć mniej, niż reszta wyjadaczy. Po prostu nie chcesz pomóc-to nie pisz nic. Myślę, że tak byłoby grzeczniej i przyjemniej, a samo forum znów stałoby się miejscem, gdzie można uzyskać pomoc; nie zaś kabaretem. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|