![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2007
![]() |
Instalacja nowego DVD...
Witam Panowie...
Mam probem mialam dvd aopen duw ale nie dzialala a gwarancja sie skonczyla wiec kupilam nowa. LG GSA-H54L ( manadzerze urzadzen napisane jest: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54L) Teraz najpierw podlaczylam DVD jako master ale DYSK byl tez podlaczony jako Master... Wiec logiczne jest ze nie zadziala. Nawet sie komp nie wlaczal. Teraz podlaczylam dysk jako Master a DVD jako slave i chodzi niby dobrze windows sie wlacza ALE gdy wkladam plytke jakakolwiek to mi sie komp restartuje... Pomocy bo moje kolezanki sa za glupie na takie sprawy ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2007
![]() |
przeczytaj to:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=57002 DVD pod***322;***261;cz jako master na drugiej ta***347;mie. Powinno by***263; dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Restart mo***380;e by***263; spowodowany s***322;abym zasilaczem - powszechnie wiadomo, ***380;e LG potrzebuje mocnego i stabilnego zasilania.
![]() Oczywi***347;cie przedm***243;wca poda***322; jak najbardziej zalecany link. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Podlaczyc podlaczylam dobrze. Na bank
![]() Teraz gdy chce wypalic jakas plytke lub wkladam plyte ktora bylo z dvd to sie komp restartuje. jest to w momencie gdy plyta tak jakby zostaje czytana (przyspiesza) to idzie restart... Nie mowcie ze bede musiala cos wymieniac... ![]() jak moge sie przekonac czy to nie przez zasilacz czy jest wystarczajaca moc? Czy format moze cos pomoc? Ostatnio zmieniany przez oliffka : 24.08.2007 o godz. 17:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Jezeli masz kiepski zasilacz a jak przypuszczam masz jakis byle jaki to nie wazne ile na nim bedzie pisac nie da tyle mocy ani stabilnosci napiecia wiec beda restarty i tyle kup pozadny zasilacz np chieftec 450W cena okolo 170zl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
format mo***380;e i nie pomo***380;e, ale na pewno nie zaszkodzi
![]() dobry format nie jest z***322;y ![]() ale ja bym si***281; te***380; raczej przychyla***322; do zasilacza ![]() pozdr***243;w kole***380;anki ![]()
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
;(
Jednak kolejny wydatek... Czy moze byc taki 400W czy musi byc 450W? Kolezanki czytaja teraz co pisze i pozdrawiaja Was ![]() Sorry ze zadaje glupie pytania ale na sprzecie to my sie nie znamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Ja bym najpierw szanowna droga Kole***380;anko na Twoim miejscu si***281; upewni***322; czy to rzeczywi***347;cie zasilacz....
![]() a tak w og***243;le najlepiej pod***322;***261;cz nagrywark***281; do innego komputera ![]() i b***281;dziemy nieco m***261;drzejsi ![]() dzi***281;kujemy za pozdrowienia i zapraszamy na imprezk***281; ![]() ![]() ![]() ![]()
Seny, pit i collons! Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 24.08.2007 o godz. 22:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
To trzeba się zapoznać z jakimiś fajnymi kolegami
![]() Brzydko to tak mówić o koleżankach ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Dobra rozkrece kompa kolezanki i zobaczymy
![]() ![]() To moze napisze innaczej. "Pomocy bo moje kolezanki nie znaja sie wogole na komputerach" ![]() Chyba lepiej Dobra zapisze sobie nazwe tego zasilacza chieftec'a. Ale to ma tyle kabli te cale zasilacze ze pewnie nie bede wiedziala jak to podlaczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
kable trzeba pod***322;***261;czy***263; tak jak wtyczki pasuj***261; - nie wbija***263; m***322;otkiem
![]() te***380; si***281; dopisz***281;, ***380;e to wygl***261;da ewidentnie na win***281; zasilacza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |