![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.01.2003
![]() |
nasmieszniejsze jest teraz to ze na grałem płyte (tą samą ktora w nero sie zacinała )nie nero tylko dvdxcopy i wszystko gra. ale nero jet git i musi byc jakies rozwiazanie
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ale po nagraniu dvdxcopy wszystko gra i o co tu chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Alcohol do kopii 1:1 Nero do VOB-ów, ewentualnie zgrywania z dysku po kompresji, itp Dvdxcopy wiadomo dvddecrypter dvd2one sporadycznie jak narazie wszystko chodzi bez zarzutu dziennie wypalam ok 10-12szt esperanzy |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Stały bywalec ;)
![]() |
dzieki
alkohol tez nagrywa dvd ??nawet nie wiedziałem,dvd2one musze czesto robic bo mam kupe filmow orginałow a one jak sam wiesz duzo zajmują, te filmy cco mowiłem ze na koncu u mnie w philipsie stacjonarnym sie scinaja u kolesi na lg,pioneer i jakis tam jeszcze nic ida jak trza , moze moje dvd cos zaczeło nawalac,juz sam nic nie rozumiem. a co do nagrywania to ja przewaznie zgrywam dvddecrypterem jesli płyta zajmouje mniej niz 4,7 i przewalam do nero i jazda,ale alkohol ? nie wiedziałem |
![]() |
![]() |
#21 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.02.2003
![]() |
Wyszla nowa wersja nero 5.5.10.15a. Podobno w 15 byl jakis blad i konflikt. Ta "a" przeznaczona jest dla uzytkownikow W9x i ME. Az sie zdziwilem, bo u mnie 15 dziala dobrze, a mam 98.
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Co do stacjonarnych DVD też musiałem zrobić zmiankę Thompsona na Sony stare nie chciało czytać mi kopii zrobionych dvdxcopy. Przyznam że to mnie zabolało!!!! Tak jak mówiłeś większość filmów zajmuje troszkę więcej niż 4,7GB Mam nadzieję że wszystko pójdzie u Ciebie gładko i Twoje problemy się skończą. powodzonka |
|
![]() |
![]() |
#23 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Ja miałem ten problem Toshibą i nie wiedziałem co zrobić to poprostu sie jej pozbyłem. Mam Sony i na tym samym systemie i działa wszystko wporządku ,czasem coś sie zjara ale to płyta. Ostanio nie polecam Princo poniweważ za dużo jest nagrany do połowy w nero
|
![]() |
![]() |
|
|