![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.08.2003
![]() |
![]()
Witam
Nie jestem stalym bywalcem forum i niebardzo wiem pod jakim haslem moglbym szukac podobnego tematu :/ wiec postanowilem napisac nowy temat. Porzyczylem od kumpla nagrywarke DVD(lite-on SOHV-832s bo mam u siebie mnustwo rzeczy ktore musze sobie zarchiwizowac.Zainstalowalem nero (6.3.1.6) i zabralem sie do wypalania.Mialem juz przygotowane foldery po 4,5 GB wiec weszlem do nero zaznaczylem folder i zaczelo go dodawac gdu juz doszlo do konca program sie jakby zawiesil i czekalem ok 10 min az wkoncu moglem nacisnac przycisk dalej. Nadalem zazwe plytce i po nacisniecu wypal znowu czekalem jakies 10 min nim nero przeszedl do kolejnego okna :/.No i gdy zaczol wypalac zatrzymal sie na 20% i mimo ze czekalem ponat godzine to nieudalo mi sie nagrac tej plytki. Sprubowalem 2 raz i mialem dokladnie to samo zawiesilo sie na 22%. Pomyslalem ze moze to wina mojego kompa i poszedlem do kolegi i u niego bylo dokladnie to samo znowu 22%. Ale sprubowalismy nagrac inne pliki ok 4,5GB i nagrywanie zakonczylo sie sukcesem ![]() ![]() Obecnie mam takie 2 foldery po 4.5 GB ktorych nie moge nagrać. Moze mi ktos wyjasnic czemu tak sie dzieje ?? I dlaczego nie moge przeprowadzic symulacji przed nagrywaniem ;( |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|