![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
To dalej ci siedzi IDE SW Sposób na to jest taki Ściągnij sobie najpierw ze stronki nVidii Windows XP - Unified Driver Version: 2.03 ![]() To najstarsza wersja sterów, ale pozwala na usunięcie bez kombinowania IDE SW Przy instalacji, gdy zapyta czy instalować alternatywne IDE SW kliknij NIE Powinieneś mieć wtedy standardowe stery ![]() Po tej operacji ściągnij sobie Windows XP - Unified Driver Version: 5.10 ![]() I zainstaluj je pamiętając o nie instalowaniu IDE SW - kliknij NIE W ten sposób uzyskasz najnowsze oficjalne stery do nForce'a2 Na standardowych sterownikach IDE Aha! Na czas tych operacji odepnij Benka ![]() Dopiero po instalacji ver. 5.10 podłącz i daj znać Jeżeli to nie pomoże To formacik ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.01.2005
![]() |
pytanko czy ktoś próbował wgrać bios do benq 1620 bulk od 1620 pro ?
Bo mnie korci Ostatnio zmieniany przez artiewa : 27.01.2005 o godz. 14:39 |
![]() |
![]() |
#19 | |
AMD User
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
Gloria!!! Udało sie!!! Mój komputer wreszcie dojrzał tą cholerną nagrywarkę!!!
A było to tak. Poszedłem do mojej dziewczyny która ma komputer też na nForce2. Ale myśle sobie zobacze jak tam ta wredna bestyjka będzie sie zachowywać. No i zdziwko bo po podłączeniu do komputera i wystartowaniu systemu nie ma zwisu. Komputer wykrył ją jako napęd ATAPI DVD. No to myśle sobie a co tam zrobie upgrade biosu nagrywarki na B7T9. No i wszystko poszło gładko wiec ide do domu z duszą na ramieniu czy wystartuje czy nie? Podłączam, system startuje ok, a komputer rozpoznaje napęd jako Benq 1620!!! Więc po dwóch dniach dłubania wreszcie sie udało!!! Dzięki wszystkim za wsparcie zwłaszcza vizzard i robi66!!!!!!!! Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
![]() |
Po tym wszystki zrobilem jeszcze to co zaleciłeś mi vizzard(chodzi o sterowniki do nForce2). Dzieki wielkie!!!
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Czy twoja dziewczyna wie, że tak ja nazywasz? ![]() ^_^ A tak na serio, mamy tu najlepszy przykład Do czego potrzebne są dziewczyny ![]() ![]() No i cieszę się, że ci się powiodło CDRInfo Forum Members Team znowu błysnął ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|