![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Bywalec
Data rejestracji: 04.07.2005
![]() |
Cytat:
wielkie kurna dzieki!! nie wiem przy ilu sie robi testy!! co ty tez odrazu wszytko umiales?? raczej chyba nie i jakos nikt cie nie krytykowal ze zle robisz!! iteligent sie znalazl!! po to zapisalem sie na foum zeby sie dowiedzec wiecej o DVD i nauczyc przydatnych rzzeczy.. a nie po to zeys mnie krytykowal za zeczy ktorych nie umiem jeszcze. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ps.Hej ,Czarodzieju jak się w tym topicu postarasz to masz szansę na panienkę ... ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Driver :SPTI na ASPI i wogole wgraj sobie jakies przyzwoite ASPI (moze z seri force) i testuj dalej zmien bios na najnowszy czy po proboj roznych jesli takowe istniej dla tego modelu ![]() pobaw sie OmniPatcher for LiteOn Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 06.07.2005 o godz. 07:26 |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
Cytat:
![]() ![]() I panienki coraz bliżej ... ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
jakby ktos byl zainteresowany - TDK 8x, palone na 8x, w OmniPatcher wybralem "Apply Recommended Media Tweaks" - wypalane takim firmwarem w wersji KS09
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
![]() |
![]() |
#36 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
OMG bazyss ^_^
Najfajniejsze jest to że czytając posty pierwsze co robie to patrze na avatar ![]() ![]() ![]() PS Mogłeś się chociaż zapytać o copyrights i te sprawy bo jak tak dalej pójdzie to moje dzieło bezkarnie rozniesie się po całej globalnej wiosce, a tego przecież nie chcemy? ![]() ![]() ![]()
#37 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#38 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
Oj, nie nie. Ja jestem z mińska,a Alex z warszawy a patrząc na sytuację to obaj jesteśmy poszkodowani ![]() ![]() PS Coś czuję, że tak jak ja pierwsze co robisz to patrzysz na avatar i to wprowadziło Cię w błąd ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
@Xavery wykresik okey, ale mam malutką prośbę czy mógłbyś zrobić test tej płyty ale z prędkością x8 ?, jest pewien problem z tymi płytami --> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=53728
i chciałbym porównać ze swiomi wynikami i @karela48 dzięki |
![]() |
![]() |
#41 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Co do sprawy tego dlugiego wykresu, to MOZE twoj palnik niepoprawnie wykrywa koniec plyty. Mialem taka sytuacje na jednym z LiteOnow (chyba 411S). Potem jak mialem 1633 to bylo OK.
|
![]() |
![]() |
#42 |
Lite-ON 1693S
![]() |
Prosze bardzo. Wykres na 8x mozesz zobaczyc tutaj.
Wczoraj dostalem tez pare DVD-R by Hawk - dedykowane dla predkosci 4x, jednak nagrywarka zezwolila na 8x. Zdziwilem sie odnosnie manufacturera - Taiyo Yuden? Jednak skany mowia wyraznie, ze to fake Taiyo Yuden ![]() Po prostu LOL ![]()
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl Ostatnio zmieniany przez Xavery : 08.07.2005 o godz. 23:20 |
![]() |
![]() |
#43 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.07.2005
![]() |
wypalilem dzisiaj plytke CD-R firmy BENQ 700MB x32
Przetestowalem w kProbe na predkosciach od x8 do x24 i zadnych bledow nie wykryto. Bledy zaczely sie pojawiac a dokladnie kolo 70 przy predkosci x32 al to tak dla sprawdzenia. |
![]() |
![]() |
#44 |
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
Dzięki Xavery za test x8 (bios od SONY
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Lite-ON 1693S
![]() |
kosztowaly cos kolo 1.65zl w gorzowskim TESCO (co jest dla mnie absurdalne, biorac pod uwage, ze za jakies 60 groszy wiecej mam juz TDK)...szczerze mowiac, liczylem na cos podobnego i kupilem je tylko do testowego wypalenia
![]()
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl Ostatnio zmieniany przez Xavery : 09.07.2005 o godz. 11:13 |
![]() |
![]() |
|
|