![]() |
plyty media store to najgorszy syf jaki moze byc - nagrywaj na markowych plytach to bedzie zero problemow.
a co do tego to pojemnosc na opakowaniu 4,7gb jest inaczej liczona niz prawdziwa pojemnosc dvd 4,38gb :) |
No i jest... Mam sporo stresu, chyba musze sie jeszcze nauczyc nagrywania DVD bo nie czaje wszystkich opcji w Nero. Jak dotąd nagrywałem tylko w Nero i mam niezłego gwozdzia bo na płyty mogę wrzucic tylko 4,483 Mb (nie wiem, może to ma tak byc) to jest moja pierwsza wypalara DVD więc jeszcze mało wiem. I jeszcze jedno... wpaliłem mp3 na DVD+R Media Store 1-4x i jedna wiekla dupa!! Bo mi jej nie czyta nagrywarka, zaś u kumpla w napędzie Ausu DVD 16x ruszyło ale niektóre pliki były uszkodzone. Tak więc nie warto kupować ch... płyt i trzeba czekać na nowy firmware(niestety jeszcze mi nic nie wieadomo o nowym update).
|
A co powiecie na to??
Już jutro ta smażalnia bedzie moja :mruga: Myślę ze będzie mi służyć jakiś czas bo ma dość duży MTBF - 100000. Ale jedno co mnie zaskakuje to, że dzięki nowemu firmware-rowi osiągnie wyższe prędkości!!! Nie wierze w to na 100% Jeżeli bede coś wiedział to napisze; wysłalem pytanie o ten firmware do przedstawiciela Toshiby w Europie i w Polscei czekam na odpowiedz. A dowiedziałem się o tym z http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14423
:piwo: |
Witam ponownie...
Czy moze sie cos zmienilo i ktoras z osob na tym forum jest juz w posiadaniu tej toshiby? Jesli tak to prosilbym o podzielenie sie z innymi uwagami na temat tego napedu Pozdrawiam Macol |
Mam wcześniejszy model tj.SD-R5272 i jestem bardzo zadowolony. ten nowy ma być ponoć jeszcze lepsz chociaż moja Toshiba nie lubi tandetnych płytek ale chyba każda nie lubi dziadostwa!
|
Toshiba SD-R5372\SD-R5372V
Czy ktos moze ma ten naped? Jezeli tak to czekam na jakies informacje o nim.
Ogolnie do wczoraj chcialem kupic nec3500A lub pioneer108 (wszelkie porownania z ktoryms z tych napedow mile widziane) a teraz wyskoczyl ten naped toshiby np. tutaj :czytaj: i wybor bedzie chyba jeszcze trudniejszy :sciana: :klnie: Ja mam dvd-rom toshiby SD-M1712 i jest on rewelacyjny ale jak toshiba wypada w nagrywarkach? Z gory dziekuje za pomoc. :uklon: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00. |