![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Do czego ma służyć ta nagrywarka ![]() Czy do super nagrywania Czy do łamania zabezpieczeń Czy do ... Nie ma super uniwersalnej ![]() Zawsze coś kosztem czegoś Ci co mają np. Liteon DVD-ROM w kompie - stawiają na jakość zapisu Bo zabezpieczeniami zajmuje się inne urządzenie ![]() Jeżeli natomiast ma być to jedyny napęd w kompie Trzeba logicznie i umiejętnie przestudiować całokształt atrybutów poszczególnych modeli I na podstawie tej dopiero dokonać wyboru ![]() Bo przecież co dobre i potrzebne jest dla jednego - dla drugiego wcale być nie musi ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.09.2004
![]() |
tak jedziecie po toshiibie ze 80% sprzetu CD/DVD kozysta z patentow tej firmy dlatego miedzy innymi napedow toshiby jest tak malo bo firma bez problemu utrzymoje sie ze sprzedazy tych patentow a co do samej firmy to ja mam cd z 1999r i nie dawno mi "padl" a przez ten okres czytal wszystkie plytki nawet taki ktorych inne firmy nie chcialy czytac wiec na korekcje nei nazekalem wogule no i malo ktory naped tyle wytrzyma (czesto uzywany),
potem porzyczalem rozne napedy od znajojmych a ostatnio nawet wpadlo mi w 'lapska" combo Toshiby i tu znowu mie ta firma zaskoczyla ![]() PS kolega z klasy tez ma nagrywarke tej firmy i ma takie samo zdanie jest adminem i widzial wiele napedow pozdro all fajne forum |
![]() |
![]() |
|
|