![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Ufff ... no cóż - w wielu wypadkach trudno się z Tobą nie zgodzić - wszystko zależy przecież i tak od osobistych preferencji użytkownika, w tym przypadku Deresika.
Mam nadzieję, że ta nasza wymiana poglądów nie była bezowocna i chociaż trochę mu pomogła w podjęciu decyzji. - może napisze co kupił.Ps.Jeśli chodzi o te złe uczynki to bynajmniej nie odnosiłem tej uwagi do Ciebie!
|
|
#17 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Tez tak mysle
![]() Moze napisal na co sie zdecydowal ![]()
|
|
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
WOW, chlopaki, ale sie rozpedziliscie w tej dyskusji
![]() Jeszcze nic nie kupilem, zbieram info i porady ![]() Jesli chodzi o masowe wypalanie, to nie takie mam plany co do nagrywarki, od tak, po prostu na uzytek domowy, z tym, ze predzej zgrywanie filmow niz gier. Zalezy mi zarowno na jakosci jak i na cenie (niestety realia studenckie i nikt mi nic fundowac nie bedzie).W drugim poscie mialem na mysli, jakie powazne zmiany zaszly przy nagrywarkach dvd, oczywiscie, ze gwarancja ma znaczenie, jednak na sprzet uzywany rowniez moge ja dostac, juz wiem, ze wypalac bede z predkoscia 4-8x, wiec przechwalki producentow o mozliwosciach 16-krotnego wypalania wcale mnie nie ruszaja, natomiast ciekawi mnie, czy warto inwestowac w obsluge doublelayer'a i ew. innych nowinek (w stosunku do starszych modeli) na rynku nagrywarek. Na koniec dodac moge, ze jesli chodzi o kase, to ok 200zl mialbym na ten cel, jesli odloze go na miesiac/dwa, to kasy bedzie wiecej (jednak beda tez inne wydatki)... i wtedy ponownie i ostatecznie zglosze sie po rade, co aktualnie najlepiej sie oplaca zakupic ![]() Pozdrawiam Deresik PS. powodzenia w sesji wszystkim studentom zycze. |
|
|
|
|
#19 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BenQ i jak komp się zmieni to nadal nagrywarka będzie ok
|