![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Ufff ... no cóż - w wielu wypadkach trudno się z Tobą nie zgodzić - wszystko zależy przecież i tak od osobistych preferencji użytkownika, w tym przypadku Deresika.
Mam nadzieję, że ta nasza wymiana poglądów nie była bezowocna i chociaż trochę mu pomogła w podjęciu decyzji. ![]() Ps.Jeśli chodzi o te złe uczynki to bynajmniej nie odnosiłem tej uwagi do Ciebie!
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Tez tak mysle
![]() Moze napisal na co sie zdecydowal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.06.2005
![]() |
WOW, chlopaki, ale sie rozpedziliscie w tej dyskusji
![]() Jeszcze nic nie kupilem, zbieram info i porady ![]() Jesli chodzi o masowe wypalanie, to nie takie mam plany co do nagrywarki, od tak, po prostu na uzytek domowy, z tym, ze predzej zgrywanie filmow niz gier. Zalezy mi zarowno na jakosci jak i na cenie (niestety realia studenckie ![]() W drugim poscie mialem na mysli, jakie powazne zmiany zaszly przy nagrywarkach dvd, oczywiscie, ze gwarancja ma znaczenie, jednak na sprzet uzywany rowniez moge ja dostac, juz wiem, ze wypalac bede z predkoscia 4-8x, wiec przechwalki producentow o mozliwosciach 16-krotnego wypalania wcale mnie nie ruszaja, natomiast ciekawi mnie, czy warto inwestowac w obsluge doublelayer'a i ew. innych nowinek (w stosunku do starszych modeli) na rynku nagrywarek. Na koniec dodac moge, ze jesli chodzi o kase, to ok 200zl mialbym na ten cel, jesli odloze go na miesiac/dwa, to kasy bedzie wiecej (jednak beda tez inne wydatki)... i wtedy ponownie i ostatecznie zglosze sie po rade, co aktualnie najlepiej sie oplaca zakupic ![]() Pozdrawiam Deresik PS. powodzenia w sesji wszystkim studentom zycze. |
![]() |
![]() |
#19 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BenQ i jak komp się zmieni to nadal nagrywarka będzie ok
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |