![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.02.2008
![]() |
zapis pakietowy
stasberg czy steinberg nie wiem dokładnie jak to sie pisze i mówi wiem ze to jest program do formatowania płyt dvd. Te dvd które mam czyta dVX bo nagrałe ten sam film na duza płyte i działa bez problemów. Moze to byc wina płyty DVD RW 1,4 małej moze jej dvd nie czytac
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manual w reke i czytaj:
-czy twoje DVD czyta DVD-RW -j.w. DVD+RW Jezeli czyta i jedne i drugie to OK! Jezeli formaty + i - DVD-RW nie sa czytane, to zadna plyta i format nie pomoze. I wielkosc plyty, czy 8 czy 12 cm nie ma znaczenia, to sa w dalszym ciagu plyty DVD-/+RW! A jezeli czyta normalne DVD-/+ to naprawde szkoda zachodu. Plyta kosztuje 80gr, wiec walka z minidyskami mija sie z rozumem.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bywalec
![]() |
zapis pakietowy
rozumiem juz nie chodzi mi o te filmy ale o sam fakt zeby mi sie udało cos takiego zrobic. zaistalowałem InCd i sformatowałem ta płytke i mogłem tam wklejac rózne pliki nie uzywajac lasera tylko nie moge ich z tamtad usunac od czego to moze zalezec kolezko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Głupi Yasio
O! zesz w morde! Serio!?
![]() Cytat:
Nie wiem, czy sie nie obrazic? Powinny sie usuwac spod prawego klawisza - chyba, ze nie jest to plyta RW wtedy powinny byc ukrywane. Sero - nie wiem, uzywam DVD-RAM, tu jest podobnie UDF i traktowanie jak duza dyskietka, ale jednak nosnik zdecydowanie inny.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy u***380;ywa si***281; laser***243;w do operacji m***243;zgu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale kole***380;ko czemu tak sie upar***322;es na zapis pakietowy?
do nagrywania filmow to zdecydowanie najgorszy wyb***243;r! i zadne steinberg, zorgberg, oberheim czy cubase tu nie pomoze. Nie tedy droga. Stop. Halt. Wrong way. Zapomnij o formatowaniu plyt to nie dyski twarde. sprawa jest prosta i nie wymaga uzycia zadnego specjalnego oprogramowania. co do usuwania to moze byc wina InCD - jakas zla wersja albo cos takiego. Wyrzuc InCD sprawdz DLA i DTD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
![]() |
jest moze cos takiego jak program do CdDescripter bo do dvd jest a do CD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Jukebox Hero
a po co***380; Ci taki wynalazek?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Bywalec
![]() |
bo mam film na płycie kupiony ze sklepu i jak go wkładam do kompa i zaczyna sie uruchamiac to wywołuje jakis błąd krytyczny dla komputera i go wyłacza pokazuje sie niebieski ekran i pisze " aby zapobiec uszkodzeniu komputera został on wyłączony" co to moze byc. Sprawdzałem ta płyte na dvd i działa normalnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Głupi Yasio
Eeeech.........
Blad stopu. Sprawdz pamieci RAM. Pewnikiem jakis modol jest nietentego i zwala ci sie z tym komuniaktem. To najszybciej. A nie plyty.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Bywalec
![]() |
ale inne filmy chodza aby ten który kupiłem nie chce. Moze on miec jakies zabezpieczenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Nie s***322;ysze***263; film zabezpieczenia mie***263; jakie***347; co powodowa***263; blue screen
![]() Tylko hardware/sterowniki sprawdza***263;. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Bywalec
![]() |
hardware/sterowniki - a gdzie to sie sprawdza bo nie wiem i od czego to sa sterowniki.
Jak znikna wszystkie ikony z pulpitu i pasek zadan to mozna to jakos przywr***243;cic |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Jukebox Hero
tak
control+alt+delete uruchamiasz managera zadan i wybieras plik->uruchom wpisujesz explorer.exe (lub samo explorer) i system wraca tylko bez niektorych ikonek w trayu zeby minimalizowac taka sytuacje mozesz odpalac kazde okno w nowym procesie (ustawia sie to w opcjach folder***243;w) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Cytat:
Hardware - programy testujące np. PC Check. Opisz może jaki masz konfig kompa i jaki zasilacz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|