![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wystarczy poszukać na forum, żeby zobaczyć Że wymiana na nowy egzemplarz jest obligatoryjna ![]() Być może istnieją przypadki, że ktoś próbował wciskać jakiś kit Ale jest to raczej związane nie z oficjalnym serwisem, ale z końcowym sprzedawcą Który robi ludzi w ***** :\ Co do wymiany na nówkę - doświadczyłem tego na własnej skórze, więc wiem to z autopsji ![]() Być może modele Liteona z serii 12xx i 16xx nie są już tak dopracowane jak te z serii 8xx Ale to nie powód, żeby wciskać jakiś kit o "napędach regenerowanych" ( ![]() ![]() Albo masz nówkę albo masz naprawiony A jeżeli coś takiego ma miejsce To nie widzę powodów dla których taki sam proceder nie miałby kwitnąć także i w przypadku innych napędów Chociażby LG ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
onTour
![]() |
@Vizzard
Tak sie skalda, ze pracuje w serwisie. Bardzo rzadko wyslane liteony (asusy tez) wracaja do nas nowe. Natomiast LG - jesli nie zostanie naprawiony (rzadko sie to zdarza) - to wraca nowy. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
No a jakie wracają? I skąd wracają? I jak się naprawia padnięte napędy? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
onTour
![]() |
Naped wraca od oficjalnego dystrybutora, naprawiony lub wymieniony na sprawny - nie zawsze nowy.
A jak sie naprawia? Podmienia sie podzespoly. |
![]() |
![]() |
#21 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Naprawione? Regenerowane? Czy inne sprawne? BTW znajdź mi trzy przypadki na forum, dotyczące Litka Gdzie nie wymienili na nowy, a tylko naprawili ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
onTour
![]() |
@VIZZARD
Jak zwykle... ![]() Po co mam szukac na forum? Przeciez wiem jak sprawa wyglada w rzeczywistosci - pamietasz: "serwis". Chyba jasno napisalem jak sprawa wyglada. Ale jak zwykle wiesz lepiej. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Na razie czytałem ich bardzo dużo I jakoś nie pokrywają się z twoją ![]() Nie ma się co obrażać ![]() Po prostu jeżeli 20 osób mówi tak, a jedna siak - to kumu wierzysz? ![]() Ponadto napisałem, że ja tak właśnie Litka zamieniłem Więc sobie chyba mogę ufać, nieprawdaż? A to, że ktoś nad waszym serwisem robi was w ***** To już wasz problem ![]() I nie znaczy to, że każdy tak ma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|