![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2010
![]() |
Avi
Witam!
Z góry przepraszam ,jeśli pisze w nieodpowiednim dziale , ale mam pytanie i nie bylem pewny gdzie go umieścić. Otóż , mam MediaPlayer i z niego oglądam filmy w formacie avi. ( Dvix/Xvid) bezpośrednio na Tv. Wszystko jest ok , jeśli filmik ma wagę do 700mb.( choć 2 czy 3 o tej wadze także nie moge odpalić),ale mam kilka filmów także w avi. o wadze 1.35-3.20GB i z tymi mam problem z odtworzeniem , choć dzisiaj udało mi się odtworzyć jeden - waga ponad 2GB. No i zgłupiałem , przeglądałem wlasciwosci plikow i wszystkie maja prawie to samo. Juz nie wiem gdzie szukać rozwiazania problemu ?! Myślałem ,z początku ze TO odtwarza tylko pliki o zawartości do 700mb. , ale jak widać udało się z jednym o "dużej" wadze. Jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc i odpowiedzieć co jest z tym urządzeniem - jestem z góry zobowiązany i dziękuje za pomoc. Ps.Nadmienię , ze przychodziło mi do głowy , by zrobić jakiś update tego sprzętu , ale nie posiadam do niego zadnej plytki instalacyjnej , wiec podejrzewam ze nic z tego nie będzie....... pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez maxmaximus : 07.05.2012 o godz. 20:01 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
[KOMENTARZE] XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | DivX, Xvid, Matroska i inne | 56 | 05.12.2010 18:44 |
XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | FAQ | 0 | 22.03.2006 19:37 |
AVI na mpg (move clip) | szukajek | Off topic | 2 | 22.04.2005 09:44 |
wmv 2 avi, asf 2 avi, rmm 2 avi | burti | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 16.08.2004 16:43 |