Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DivX, Xvid, Matroska i inne

DivX, Xvid, Matroska i inne Dział poświęcony enkodowaniu i zrzucaniu DVD-Video, BDMV-Video i UHD BDMV-Video na format stratny

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 05.09.2004, 12:30   #1
badrik
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.09.2004
badrik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Problem z All Player

Mam problem z programem All Player.Mianowicie przy uruchamianiu programu znika cały pulpit i po chwili wraca , jednak z dziwnie nałożonym zielonkawym kolorem.Proszę o pomoc.
badrik jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.09.2004, 18:41   #2
slawny7
Bywalec

Data rejestracji: 06.08.2004
slawny7 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Allplayer

Cytat:
Napisany przez badrik
Mam problem z programem All Player.Mianowicie przy uruchamianiu programu znika cały pulpit i po chwili wraca , jednak z dziwnie nałożonym zielonkawym kolorem.Proszę o pomoc.
Witam w klubie
Nic Tobie nie doradzę, ale podzielę się podobnym problemem. W moim przypadku Allplayer w wersji wyższej od 1.0 z chwilą uruchominia sprawia iż dzieje się coś niedobrego, pojawia się komunikat: program wykonał niedozwoloną operację i tam ... Pisałem w tej sprawie do autora, ale mój mail pozostał bez odzewu.
slawny7 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2004, 13:57   #3
dejmag
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.10.2002
dejmag zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kodeki, kodeki, kodeki.....
Stary 21.09.2004, 14:02   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja tam rzeklbym niedobry playerek

nie wiem dlaczego wszyscy czepili sie tego allplayera, bo pisza ze taki super, fantastś-bolciś.......
moim zdaniem to nie jest zbytnio dopracowany player, ale jest z duza iloscia wodotryskow i potrafi czasami przywiesic system, wiec.......
pozostaje uzywac bestplayera i instalowac tylko wymagane podstawowe kodeki, a nie @LL in ONE

Ostatnio zmieniany przez icemac : 21.09.2004 o godz. 14:05
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.09.2004, 22:22   #5
dejmag
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.10.2002
dejmag zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Z allPlayerem w wersji 2.0 nigdy problemów nie było i nie ma...
Zielony ekran to od zawsze wina kodeków, nie odtwarzacza.
Stary 23.09.2004, 20:21   #6
marek_voodoo
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.09.2004
marek_voodoo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez slawny7
Witam w klubie
Nic Tobie nie doradzę, ale podzielę się podobnym problemem. W moim przypadku Allplayer w wersji wyższej od 1.0 z chwilą uruchominia sprawia iż dzieje się coś niedobrego, pojawia się komunikat: program wykonał niedozwoloną operację i tam ... Pisałem w tej sprawie do autora, ale mój mail pozostał bez odzewu.
Ja ten problem miałem na win 98.Zauważyłem ze opcjach częstotliwość odświeżania O.Wiesz co weż zmień w ustawieniach ekranu kolorek z 32 na 16 bitów (albo odwrotnie) i zobacz co sie robi.U mnie pomogło i wszystko jest teraz ok.A kodeki to nic do tego nie miały bo BestPlayer w tym samym czasie działał bez problemu
marek_voodoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.09.2004, 23:42   #7
budger
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.09.2004
budger w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ew. twój Allplayer ma buga w starcie Fullscreen.
Masz w opcjach, żeby startował w trybie FS.
Wersja 2.1 test 16 działa OK.
budger jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.09.2004, 21:13   #8
slawny7
Bywalec

Data rejestracji: 06.08.2004
slawny7 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Thumbs up

Cytat:
Napisany przez marek_voodoo
Ja ten problem miałem na win 98.Zauważyłem ze opcjach częstotliwość odświeżania O.Wiesz co weż zmień w ustawieniach ekranu kolorek z 32 na 16 bitów (albo odwrotnie) i zobacz co sie robi.U mnie pomogło i wszystko jest teraz ok.A kodeki to nic do tego nie miały bo BestPlayer w tym samym czasie działał bez problemu
Hm, że sam na to nie wpadłem... Masz rację! Problem pojawia się pod win98 (uzywam kilku systemów) i to w 32 bitowym kolorku, po zmianie jest OKi. Win 2000 nie przejmuje się zbytnio wersją allplayera...

Twoje uprawnienia: