![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
i co mi jeszcze przyszlo do glowy - mozna sprawdzic. Nie zostal ci gdzies na dysku obraz plyty zrobionej alcoholem?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.05.2000
![]() |
Te wszystkie wskazówki sprawdzę po powrocie do swego kompa wieczorem, ale mam jeszcze problem z podejżeniem procesów w win2000, gdyż ma dostępne okno tylko uruchomionych aplikacji a tam rzecz jasna nic nie ma podejrzanego, zresztą wyłączam wszystkie aplikacje i to nic nie daje. Nie wiem jak powrócić do klasycznego okna w win2000 gdzie jest podgląd również procesów. Co do starszych wersji to ma ich kilkanaście i nie będzie kłopotu z przetestowaniem tego sposibu,. jeszcze raz dzięki, ale liczę na dalsze wskazówki, gdyby te nie przyniosły rezultatu.
Pozdrówka wakacyjne dla wszystkich Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
Ja niestety nie wiem jak wygląda inny Windows 2000 - znam tylko klasyczny (jak to zrobiłeś?). W takim wypadku może się okazać, że nie masz uprawnień administratora wymaganych przy instalacji lub deinstalacji Alcohola (nie wszystkie wersje). Najpierw musisz być zalogowany z prawami administratora lub bez logowania ale na prawach adminstratora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
chyba trafiłeś w sedno, rzeczywiście zapomniałem hasła do praw administratora a loguję się automatycznie (szczerze nie wiem jak to się stało ale przy instalce zablokował mi się komp i później i od tego czasu sam loguje się automatycznie)
Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
![]() |
Muszę jeszcze dodać, że przed automatycznym logowaniem ustawiłem dla tego użytkownika prawa administratora i nie wiem czy to ma znaczenie w tej sytuacji, ztesztą prawdopodobnie pojawił by sioę komunikat o braku prawa dostępu a czegoś takiegi nie ma.
Jest tylko o zainstalowanej starej wersji..... Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Uzytkownik z prawami administratora moze bez poroblemu odinstalowywac programy (ma tu identyczna dowolnosc jak administrator). Co do autostaru to wpisz w poleceniu "uruchom" nazwe msconfig i zobacz w ostatniej zakladce co Ci sie uruchamia, jezeli znajdziesz cos alcoholowego to odznacz to i przelacz na uruchomienie selektywne (odznaczone procesy nie zostana zainicjowane).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
![]() |
Dziękuję wszystkim za porady, próbowałem wiele ze sposoów podawanych na forum, ale skutecznie udało mi się dopiero rozwiązać problem po komendzie Format c:
Pozdrawiam Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|