![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.07.2003
![]() |
Male sprostowanie bo widze ze nie wyrazilem sie zbyt jasno.
Mam 2 pliki pierwszy o rozszezeniu cue(zawierajacy spis utworow i czasy w ktorych sie one zaczynaja) a drugi mp3 i nie jest to zaden obraz plyty czy cos takiego tylko najzwyklejsza w swiecei mptrojka ktora mozna odsluchiwac w winampie(VBR 44,1 kH). Chodzi mi o to zeby jakims programikem mogl sobie podzielic ta wielka mp3(wszystkie utworki z plyty) na piosenki za pomoca cue gdyz jest to plyta tak dziwnie zrobiona ze nie wiaomo gdzie konczy sie jedna piosenka a zaczyna druga i dzielenie manualnie ze sluchu sprawia spore problemy.Acha i nie zamierzam jej wypalac na zadna plyte chce ja tylko podzielic na oddzielne piosenki. A i jeszcze jedno odpalilem cue z notanika i faktycznie sa tam czasy startu kazdej piosenki i jej nazwa(THX grzeniu).....chyba jednak bede musial podzielic to wszystko recznie. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
powiedz mi jedna rzecz - odpal tego cue recznie - notatnikiem i powiedz jak konczy sie linijka ktora zaczyna sie
"FILE ...." najlepiej to wklej tu wogole tego cue metoda podzialu konwertujesz mp3 -> wav, odpalasz EAC, dajesz tam "split wav by Cuesheet" - otrzymujesz to czego pragniesz - wada? konieczna ponowna kompresja a co za tym idzie utrata jakosci wydaje mi sie ze jest mozliwosc podzielenia tego zbioru przy uzyciu jakiegos dedykowanego programu (ps. player Foobar2kpotrafi czytac tak zrobione mp3 - pokazuje wtedy liste utworow)
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Witam. A moze ktos powiedzieć jak bez utraty jakości nagrać te pliki .mp3 i .cue ponownie na mp3, ale juz z podzielonymi utworkami. Chodzi mi o to że ciągle ściągam z sieci jakieś mixy, a one są przeważnie własnie złozone ztych dwóch pliczków.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#19 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
sa jednak programiki do podzialu takiego pliku np. MP3 CUE CUTTER, MP3 DIRECT CUT i jeszcze kilka innych, ale to bez sensu, bo masakrujesz obraz plyty audio w ten sposob. |
|
|
|
![]() |
|
|