![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
Przykro mi ze odebrales to jako zlosliwosc ale zastanow sie dlaczego np. Martin_TP ma dwie spawarki , moze dlatego ze jedna jest np pzeznaczona do wypalania muzy a 2 do wypalania danych![]() BTW mam LiteOn-a 52246S czyli to samo co TY chcesz kupic i jestem zadowolony, mam tez HP8100 i tez jestem zadowolony choc mozliwosci obu spawarek sa diametralnie rozne.Pozdrawiam.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 17.01.2003 o godz. 00:51 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
A moze i do zestawu doloze jeszcze trzecia A co do pytania to slusznie sie zapytales do czego? TEz bym sie tak spytal. Inny sprzet do nagrywania audio, inny do danych inny do masowego palenia etc. To tak jakby ktos sie spytal: - Jaki samochod - Do czego on ma byc? - Ty sie pytasz. .. no i teraz pasc powinna odpowiedz. I stosowne polecenie typu. no osobowy, ciezarowy.. etc. to samo jest z nagrywarkami.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Dobra pogadaliście sobie...ale gość nadal nie wie czy ta nagrywarka jest dobra
Ja mam Lite-On LTR 24102B i jest ok.A że Lite-On to porządna firma to nagrywarke mozesz kupic...
|
|
#21 | |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
Przecie dobrze i prawidlowo sie zapytales A tak trzeba by polecic odpowiedni model wedle potrzeb tego co chce kupic.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
sprzęt je very very gut
![]() |