![]() |
niezly a nawet znakomity wykres!
Czy jest to powtarzalne i pytanie czy trafila Ci sie znakomita plyta, czy moze naped jest tak swietny?? A moze wyniki sa przeklamane czy cos?? |
Ilość załączników: 1
To jest dobrej jakości zapis :)
Płyta X-disc (od Gigastorage-złota) zapisana na Lite-On 48246K z prędkością 8x :o Ps. Może ktoś wypalił lepiej ;) |
Też kupuje na stadionie - zwłaszcza z MP3 są czasem problemy.
Ja to rozwiązałem tak,że kupuje ciągle u tego samegp ormianina /to nie "nasz" Ormianin:) lub poleconych mi przez niego znajomych-jakjk jest padaka /spodobało mi sie:D /to mi wymieniają8) |
Wydaje mi się, że ta płyta została nagrana metodą Z-CLV bo widać "skoki". A jakie jest wasze stwierdzenie?
|
Tak to bywa z płytkami ze stadionu - wypalane z max. predkościami i z odczytami są problemy. Teraz już tam nie kupuję, ale dawniej po zakupie od razu w chacie robiłem kopie na swojej płycie. (teraz idą na ilość a nie na jakość :D - dawniej było lepiej)
|
Cytat:
Dlatego była uśmiechnięta buźka przy tym zdaniu! (tak samo przy temacie) Niestety wykres jest jak najbardziej prawdziwy. Moje dwa lite ony (LTR32123S i LTR24102B) są jak najbardziej czyste i chodzą świetnie. |
Wydaje mi się, że płyta została zbyt szybko zapisana, bądź też czytnik ma zabrudzoną optykę. Pozostaje jednak przy tym pierwszym.
O co chodzi z tym: "Jak widać na załączonym wykresie zapisu dokonano na wysokiej jakości" ??? |
"dOBREJ" jakości zapis
Ilość załączników: 1
Płyta pochodzi ze stadionu 10 lecia i zawiera mp3.
Nie ma na niej ani jednej rysy! Prędkość odczytu 16x (Kprobe) Jak widać na załączonym wykresie zapisu dokonano na wysokiej jakości nośniku, z niską prędkością i przy użyciu dobrej nagrywarki :) Zwróć uwagę na skalę wykresu! Mój Lite on niestety wymięka na tej płycie i nie mogę odczytać kilkunastu plików. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:08. |