![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2007
![]() |
jest windowajca....
odinstalowalem sterowniki od zintegrowanej karty dzwiekowej i zintegrowanej karty sieciowej. Posiadam osobną karte dzwiekowa i osobna karte sieciowa. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co? Dodamze nagrywarka psuła te płyty... wypalała jakis fragment i zgon. Dochodziło do 7% |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | ||
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2007
![]() |
ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:
"stawiam ze to przez gowniane plyty". Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa lol... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() i np. w logu masz takie coś: Sense Key: 0x05 (KEY_ILLEGAL_REQUEST), co pozwala wyciągać takie wnioski ![]() to są nasze tylko przypuszczenia, a nie coś czego masz się trzymać jak wyroczni.. Twoja sytuacja nie jest normalna.. mało komu przyszłoby powiązać niewypalanie płyt z kartą sieciową czy dźwiękową! nikt wróżką nie jest ![]() aaaa.. i nikt mi nie płaci... niestety... ![]() i nie w ten sposób, jak Ty to robisz kolego mierzy się "za***istość" płyt.... ![]() sporo przed Tobą jeszcze ![]() zrób parę testów, albo poszukaj ich na forum czy całym cdrinfo.. zobaczysz jak się mylisz ![]() ja też byłem taki młody wilczek i się rzucałem, aż zostałem solidnie sprowadzony na ziemię... ![]()
![]() |
![]() |
|
|