Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.12.2007, 01:36   #16
ciekawyswiataa
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.12.2007
ciekawyswiataa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jest windowajca....

odinstalowalem sterowniki od zintegrowanej karty dzwiekowej i zintegrowanej karty sieciowej.

Posiadam osobną karte dzwiekowa i osobna karte sieciowa. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co? Dodamze nagrywarka psuła te płyty... wypalała jakis fragment i zgon. Dochodziło do 7%
ciekawyswiataa jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.12.2007, 09:48   #17
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ciekawyswiataa Podgląd Wiadomości
sluchajcie, co Wy sie tak czepiacie tych plyt? Skoro sa sprzedawane na masowa skale tzn ze sa w miare ok... niewazne
to nie plyty wiec zejdzcie z tego tematu plz..

na siwezej windzie jest ok...
po isntalacji sterownikow i programow takich jak: gg, opera, firefox, winamp, nero, everest nagrywarka siada... :/
powalający tok myślenia i optymizm
Cytat:
jest windowajca....

odinstalowalem sterowniki od zintegrowanej karty dzwiekowej i zintegrowanej karty sieciowej.

Posiadam osobną karte dzwiekowa i osobna karte sieciowa. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co? Dodamze nagrywarka psuła te płyty... wypalała jakis fragment i zgon. Dochodziło do 7%
niezbadane są wyroki komputerów
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2007, 12:12   #18
ciekawyswiataa
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.12.2007
ciekawyswiataa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:

"stawiam ze to przez gowniane plyty".
Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa

lol...
ciekawyswiataa jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2007, 12:43   #19
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
ehhh.... wy nie macie sie czego czepic... po co piszecie jak i tak nie wiecie. kazdy ma po 20 tysiecy postow w tym 15 tysiecy to "byle jakie plyty". Przeciez pisalem ze to nie wina plyt. Nawet jakby ktos napisal ze ma nagrywarke w pol zlamana i napisal ze mu nie wypala to zapewne pojawilaby sie odpowiedz:

"stawiam ze to przez gowniane plyty".
Czy te inne firmy placa wam za pisanie bzdur o tanszych plytach? Nie wiem czy mam takie za***iste szczescie czy wy za***istego pecha ale ja zadnych problemow nie mialem nigdy. Jedna na 100 plyt byla wadliwa

lol...
i w 15 tysiącach przypadków okazywało się to przyczyną faktyczną

i np. w logu masz takie coś: Sense Key: 0x05 (KEY_ILLEGAL_REQUEST), co pozwala wyciągać takie wnioski

to są nasze tylko przypuszczenia, a nie coś czego masz się trzymać jak wyroczni..

Twoja sytuacja nie jest normalna.. mało komu przyszłoby powiązać niewypalanie płyt z kartą sieciową czy dźwiękową! nikt wróżką nie jest

aaaa.. i nikt mi nie płaci... niestety...

i nie w ten sposób, jak Ty to robisz kolego mierzy się "za***istość" płyt....

sporo przed Tobą jeszcze

zrób parę testów, albo poszukaj ich na forum czy całym cdrinfo.. zobaczysz jak się mylisz

ja też byłem taki młody wilczek i się rzucałem, aż zostałem solidnie sprowadzony na ziemię...

Twoje uprawnienia: