![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.07.2003
![]() |
![]()
konfiguracja:
Duron 900 płyta ECS K7S5A 256MB DDR HDD WDC 80GB 7200obr Teac CD-W552E Windows XP Pro ... i nagle mam problemy z fiksacją. Nagrywarka ma 2 tygodnie i nagrała około 40 płyt. Płyty to "zielone" SmartBuy 24x - nagrywane na 32x w Nero 5.5.10.35. Czy mam oddać CDR do serwisu?? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
problem w tym, ze te płyty nagrywałem (ponad 200szt.) z 48x i nic sie nie działo - tylko to był inny recorder. Pozostaje zatem 24x. Dzieki
Ostatnio zmieniany przez yeah : 04.07.2003 o godz. 13:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2003
![]() |
OTO MOJA RADA: nie kupować więcej TEAC-ów, sam mam - wiem co za badziewie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
nie sądzę żeby TEAC był badziewiem - jak firma ta robiła napędy do komputerów to ty jeszcze w planie pięcioletnim nie byłeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2003
![]() |
Cytat:
Ad rem: - skąd Wiesz ile mam lat? - od kiedy to przychodzi się na świat w ramach planu pięcioletniego? (może w Chinach?) - skoro to nie takie badziewie (bez potępiania w czambuł za całokształt - mówię tu tylko o swoim własnym egzemplarzu napędu TEAC CDW-516EB 1.0K), to skąd ta dyskusja na forum? - fakt, że ktoś coś robi od lat, to jeszcze nie powód ani dowód, że zrobi to zawsze dobrze i bezbłędnie; (polecam przeczytać opinie o ostatnich napędach rzeczonej firmy wykonanych przez ASUSa - na 50-lecie firmy TEAC. Sami je powinni zrobić. ...a miało być tak pięknie... PEACE ! http://forum.cdrinfo.pl/newreply.php...postid=169973& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
hmm... wiek określam po języku, może masz wadliwy egzemplarz / może mam go ja - czarne owce sie zdarzają, moj problem polegał na zbyt dużej prędkości nagrywania i się właśnie skończył.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak pamiętam to było pisane o Teac. Był poruszany problem, że napęd po nagraniu płyty nie może jej odczytać. Poszukaj na forum, a coś znajdziesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|