Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.05.2007, 20:01   #1
kulus123
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.07.2005
kulus123 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
GSA-H20L problem z CD

Witam od dzisiaj rana mam pewien problem płyta normalnie się nagrywa po nagraniu widać normalnie jej zawartość pliki itp ... , ale gdy chcę odtworzyć np film to zonk nie da się program do odtwarzania się zawiesza , a w stacjonarnym dvd tylko dźwięk słychać , spaliłem już kilkanaście płyt i nie wiem co zrobić .Wcześniej nagrane nośniki odtwarza normalnie . Na razie nagrywałem tylko cd bo puste dvd mi się akurat skończyły . Jak sądzicie nagrywarka powoli się kończy czy można coś z tym zrobić czy nadaje się to na oddanie do gwarancji ? bo gwarancje jeszcze mam do września . Proszę o pomoc. Moja nagrywarka LG GSA-H20L.
kulus123 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.05.2007, 23:48   #2
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
dlaczego trzymasz w tajemnicy jakie to nosniki??
moze one sa wszystkiemu winne

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline  
Stary 14.05.2007, 08:57   #3
kulus123
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.07.2005
kulus123 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ukrywam ?? to może dlaczego Ty napisałeś takiego bezsensownego posta ?? , myślisz że spaliła mi się jedna płyta z tesco za 0,49zł i panikuje ? . Tak Dla Twojej informacji jeśli Ci to pomoże nagrywałem na tdk , verbatim , esperanza , po kilka cd . Dvd wypala normalnie
kulus123 jest offline  
Stary 14.05.2007, 13:07   #4
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
nie podales Kolego wszystkich informacji, a teraz sie rzucasz?
przeciez wazne jest to na czym sie wypala!

czlowiek probuje pomoc, a tu sie okazuje, ze pisze bez sensu

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline  
Stary 14.05.2007, 23:21   #5
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
zr***243;b testy w nero cd/dvd speed i zobacz jaka jest jako***347;***263; wypalonych p***322;yt.
Stary 15.05.2007, 01:47   #6
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Maciej Podgląd Wiadomości
zr***243;b testy w nero cd/dvd speed i zobacz jaka jest jako***347;***263; wypalonych p***322;yt.
Na LG nie potestuje.

Chyba, ***380;e CD, bo tego pewien nie jestem.

Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: