![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.08.2002
![]() |
Cytat:
i nawet się nie zastanawiałem nad gwarancją.. 1 rok chyba starczy. Pozatym zawsze są 3 miesięczne gwarancje od sklepu.. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Grigg, mozemy sie tam razem wybrac.
Tak sie sklada ze w ostatni piatek kupowalem DVD Chcialem Lite-On, ale ze wzgledu na rok gwarancji kupilem LG i na ten ostatni dostalem 2 lata. Wiec chyba kazdy sprzedawca u nich inaczej sprzedaje. Trza by tam komus banka o lade stuknac (moze temu staremu ^^)
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
Jeszcze raz dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Przyznam, że gwarancja 12-miesięczna przykryła cieniem Lite-ona, ale tylko do wczoraj. Wypaliłem w 2 godziny około 40 płyt (Memorex)za pomocą Clone CD i Nero, na różne sposoby i we wszystkie strony i ...100% powodzenia. Rewelacja. W pracy ujeżdżam nieco Yamahę 10x, rok temu testowałem LG 16x, ale na tamtych nagrywarkach nie mogę pochwalić się takimi sukcesami. Dlatego nie uważam za konieczne walczenie z Netservicem o gwarancję bo zepsuje mi to smak i dobry obraz Lite-ona. Uważam, że dali oni dość uczciwą cenę za boxowanego LTR 48125S - 315 PLN, ale wszystkim, którym zależy na pełnej wartości sprzętu (chodzi o gwarancję) odradzam kupowanie w tej firmie.
Tak, przy okazji wytłumaczyli mi tam, że końcówka S w Lite-onach oznacza modyfikację mechaniczną napędu w celu jego wyciszenia (silent). Może to prawda, a może tylko kit jak z tą opłatą 30$. PS. Plemnik sorry. Może faktycznie spitoliłem pierwszą płytkę na własne życzenie, ale mam obcykane jedynie WinOnCD. Z nero robię dopiero pierwsze kroki. Pytanie: jak to jest, że kopiowanie CD z LG DVD 48x -> Lite-on z ustawioną prędkością 24x trwa ok. 16 min.? Co jest źle zahaczone? Clone CD tą samą operację robi w niespełna 3 min.
#19 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Re: Re: to jest jawne
Cytat:
![]()
-==>> LTR-40125W (WS0B) <<==- Ostatnio zmieniany przez VermilioN : 23.10.2002 o godz. 13:06 |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
Aha liteon lubi pracowac jako master -przynajmniej te z ktorymi mialem do czynienia (4 szt). 8)
![]() |
|
|