![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
The House of the Dead 2
Mam dwa pytania związane z w/w grą.
Mianowicie : a) czy ta gra jest w wersji na PC b) czy ktoś dysponuje tym tytułem (w wersji na PC of course) bo szlag mnie trafia z transferem ze strony www.warezcity.prv.pl (ściągam, a nawet nie jestem pewien czy jest to wersja na PC... )Swoją drogą jakiś czas temu miałem okazję pograć w tą gierkę na automacie w Zakopanym - czad jak diabli. Zamiast pić Leszka lub Żywca na Krupówki to siedziałem w salonie ![]() A nie chcieli mi sprzedać tego automata.... ![]() pozdrawiam wszystkich thehouseofthedeadów dwójków
martinez\nGG #755669 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2001
![]() |
Z tego adresu co piszesz to jest wersja na PC i zajmuje 150 MB spakowanaa po rozpakowaniu ponad 600 MB
(swoją drogą sprytnie ci crackerzy pomyśleli że można muzyke i dzwięki wav spakować do mp3 a potem wypakować, dlatego tak mało zajmuje spakowana) Działa bo grałem w nią ale to nie jest to, mysz nie jest najlepszym kontrolerem. Grałem w ta gre u kumpla na konsoli Dreamcast z pistoletem to dopiero jest gra!!! |
|
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Pistolet... mmmmm...
super. Aż ślinka cieknie ![]() Dreamcast też niezła maszynka ![]() Niestety mysz to nie to samo co pistolet - ale dobre i to. Tylko zanim to diabelstwo ściągnę, to pół wieku minie ![]() Zobaczymy ile będzie tego po weekendzie. Dobrze chociaż że potwierdziłeś, że jest to wersja na PC ![]() pozdrawiam
martinez\nGG #755669 |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2001
![]() |
Mam taka na plycie
Jesli zainteresowany to pisz na priva Pozdr |