![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
Illegal copy!!!!!!!! Nagranie mp3!!!
Czesc
![]() Mam taki bajer nie znam sie na tym. Mam od niedawna nagrywarke i kilak dni temu ściągnałem sobie mp3 Kazą utwór: Darren Hayes - I Miss You. Mp3 jest do pobrania jakby ktos chcial sprobowac adres: http://www.setka.host.sk/mp3/04 - I Miss You.mp3 Dobra do rzeczy. Nagrałem sobei składankę i jednym utworem na płytce jest ta oto piosenka. Wszystko jest dobrze utwór jest otwarzany we wieży normalnie tylko okolo 3:44 sekund następuje przerwa w odgrywaniu uwtoru i teraz najciekawsze: słychać takie "pipczenie" i zaraz słychac ILLEGAL COPY dalej pipczenie i po kilkunastu sekundach utwór jest grany dalej. Na moje oko to ta mp3 jets zabezpieczona czymś bo jak ogdrywam ja w Winampie to jest ok. Aha mam nagrywarke LG 40x12x40 z biosem 1.04 Utwor nagralem na płytce Plantinium CR RW 4-12x programem Feuiro! 1.66 z updatem. Odtwarzalem te płytke na wieży AIWA. rzuciłem link i ściągnijcie sobei utworek i sami sprawdzcie. Ja pierwszy raz się spotkałem z czyms takim ![]() ![]() AHA czy mozna jakoś to ominąć ![]() www.jacekonline.tk seciu@ircnet.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|