Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.04.2003, 22:56   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
pali napisa***322;(a)
MR zapisuje nieraz "z opóźnieniem", ale blokuje on wysunięcie tacki napędu.

Moze w twoim Philipsie jest walnięta funkcja blokowania? (były takie kompakty kiedyś...). Jak znajdę jakiegos progsa pod windę, który to blokuje, to sprawdzimy.

Aha, "wyjałeś cd" za pomocą guzika napędu, czy za pomocą funkcji InCD?
Nie zrozumiałeś. Jak incd zainstaluję. Wyjm ę nośnik z którego s;uchalem np pvd to pokazuje się mi w total cmd zawartiość tego cdkanawet po wyjęciu go ze stacji cd. A mam podczas spawania blokad ę dobrą bo nic wyjąć nie mogę. A mi chodzi o to że po zainstalowaniu in cd pokazuje się zawartość cdków otwieranych wcześniej nawet gdy wyjmę cd!!!!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.04.2003, 23:05   #2
puch
Forumator

Data rejestracji: 22.03.2003
puch zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie jestem pewien, ale zdaje się, że zawartość płyty Cd w napędzie nie jest odświeżana, gdy nie jest włączona funkcja automatycznego powiadamiania o włożeniu płyty... ale to tylko przypuszczenie, może się mylę.
puch jest offline  
Stary 21.04.2003, 23:31   #3
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ano nie jest, dopiero jawne żądanie lub nieudane odwołanie do niestniejących zasobów spowoduje odświeżenie.

Ale: dzisiaj zorientowałem się, że InCD musiał mi włączyć powiadomienie. Miałem na pewno wyłączone a dzisiaj vmware przy instalacji powiedział, że włączone i że chce wyłączyć.

Cholerstwo to powiadomienie...
pali jest offline  
Stary 22.04.2003, 18:42   #4
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Sprawdziłem dokładnie jak to jest z tym powiadomieniem i InCD:

InCD wymaga włączonego tego, ale można wyłączyć, tylko trzeba wtedy pamiętać, aby wysuwać płytę za pomocą ikonki InCD w trayu - wtedy jest wszystko w porządku.
pali jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: