![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
.iso
Witam!
Próbowałem nagrać na płytkę (dobrze że RW) wersję iso jednej z gier ściągniętych z sieci. Niestety na płytce nie było nic, które to nic zajmowało kilkaset mega. O ile się orientuję nagrał się tylko obraz. Co zrobić, żeby na płycie nagrać całą grę? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.10.2001
![]() |
Wygląda na to, że przeniosłeś plik .ISO metodą "przeciągnij i upuść". Nie wiem jakim programem nagrywasz ale jeśli jest to Nero to musisz wejść w menu Plik -> nagraj plik obrazu i wybrać Twój plik *.iso.
W innych programach tok postępowania będzie podobny. |
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
kilka wiadomsoci pisalem o tym samym problemie, tylko ze ja sciagnalem winXp tez iso. Po wypaleniu obrazu na plycie nic nie bylo, tylko Nero, WinOnCd widzialy ze jest na niej track, ale juz eksplorator mowil zeby wsadzic do napedu plytke.
o co chodzi? |
|
|
#4 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Nagrywałem płytę w sposób, który jest opisany (lub był opisany) na jednej z podstron cdrinfo.pl. Niestety Nero widział track ale nic poza tym. Piszesz o programie (IsoBuster), czy to znaczy, że bez takiego programu nie można odpalić gierki nagranej w ten sposób? Myślałem, że gra (iso) ściągnięta z sieci i nagrana na płytce, będzie miała taką samą postać jak płytki z grami które kupujemy np. w sklepie :-))). Sorry za lamerstwo, ale chyba czegoś tu nie rozumiem ... a ściągam aktualnie następną grę iso ...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#6 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
|