![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2004
![]() |
Jak nagrać San Andreas ???
Witam.
Mam na kompie obraz płyty (DVD) GTA: San Andreas, ale nie mam nagrywarki DVD i chciałbym się dowiedzieć czy można to jakoś nagrać na zwykłe CD-R. Jeżeli macie jakieś pomysły to bardzo proszę o szybką odpowiedź, i co to są instalatory i do czego służą? Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() |
Ja *******ę Co Za Gość
|
|
|
|
|
#4 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Nie nagrasz dvd na cd, nie podzielisz go ani nic, nie mam wersji cd san andreas, jedyne wyjscie to kupic nagrywarke dvd, ale widze ze ty masz problem z instalacja gierki, to moze sobie kupisz playa 2 to mysle ze sie polapiesz na konsoli
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Instalatory są to programy które instalują dany program (kopiują go z płytki na dysk, tak żeby można było dany program używać) prosciej się już nie da wytłumaczyć Co do podziału na DVD na CDR to da się oile się znasz na programowaniu, itd.
Ostatnio zmieniany przez mgit : 12.06.2005 o godz. 18:17 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
Jak nie można podzielić GTA:SA na CD? Mozna i znam osobę, która ma tak podzieloną ta grę
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#8 | ||
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() |
mozna spróbowac ją podzielić programem Alcohol 120%.Możesz nim zrobic obraz całej gry w postaci plików po 640 MB, 680 MB lub 700 MB i wypalić je potem na zwykłych cd.
Ale czy potem gra będzie chodziła oto jest pytanie. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() mysle teoretycznie ale powinno tak działać
|
|
|
#11 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A ja bym próbował zrobić z tego CD przy pomocy AxCmd.exe od Alcohola... tzn. podzielić obraz DVD na 700MB i do każdej CD dodać ten pliczek i odpowiednie komendy
![]() PS Nigdy jeszcze tego nei próbowałem, ale na 98% powinno działac
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
Mi nie chodzi o to jak grać, bo zainstalowałem z wirtualnego dysku i gram tylko jak podzielić na płyty cd-r i z nich zainstalować bo na razie to winrarem podzieliłem obraz na 6 płyt tylko żeby zainstalować to muszę zrzucić pliki z płyt na dysk rozpakować obraz i dopiero instalować. Po prostu chcę to uprościć.
Zrobię chyba tak jak mówi Patrix, próbowałem trak robić na mniejszych grach i działa, no i odrazu na dysk się "instaluje" bez zbędnego kopiowania robienia obrazu i dopiero instalowania. DZIĘKI
Ostatnio zmieniany przez throk : 12.06.2005 o godz. 23:32 |
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
![]() |
No i nareszcie podziliłem gierkę i mam na płytach, a jak ktoś sądzi że się nie da to niech się nie odzywa bo się zglebi.
Bródka, w którym miejscu widzisz że mam problem z instalacją, bo bardzo mnie to ciekawi, albo naucz się czytać albo kup okulary,a PS2 to ja mam. Jak pytam się o konkretną rzecz to oczekuję konkretnej odpowiedzi a nie "widze że masz problem z instalacją", pokaż mi gdzie napisałem że mam problem z instalacją. I nie wiem po co mi tłumaczycie jak wrzucić to na wirtualny dysk jak się o to nie pytałem. Niedługo jak ktoś się zapyta o nagranie jakiejś płyty to zrobicie instrukcję grubości encyklopedji jak włączyć komputer. Powinno być krótko, na temat i bez zbędnych komentarzy typu łojojoj jaki typ. To jest śmieszne i prymitywne jak się nudzicie to zróbcie coś pożytecznego a nie piszecie jakieś głupie teksty. To się tyczy tylko niektórych. |
|
|
|
|
#14 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@kizio ma tak podzielone GTA:SA
![]() To co mi napisał: "...znaczy ja podzieliłem obraz więc i tak trzeba to wszystko wrzucic na dysk i złączyć i pomontować/wypalić..." |
|
|
|
|
#15 |
|
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
No wlasnie a ja mialem na mysli podzielenie gierki w ten sposob aby mozna bylo ja instalowac bezposrednio z cd
|
|
|
![]() |
|
|